محمد علی فرجی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا در کاشان، اظهار کرد: آموزشگاه نقالی منطقه کاشان با هدف ترویج هنر نقالی و شناسایی استعدادها و ظرفیتهای این حوزه تأسیس میشود.
وی افزود: دومین جشنواره نقالی سیلک به همت سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری کاشان و بخش خصوصی مؤسسه فرهنگی گذر در حال اجرا است.
رئیس سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری کاشان گفت: برای دومین سال متمادی این جشنواره در کاشان اجرا میشود که اهدافی از جمله شناسایی استعدادها و علاقمندان این حوزه و همچنین ارتقا و اعتلای فرهنگی کاشان را دنبال میکند.
فرجی با اشاره به ترویج گردشگری هنر که یکی از دیگر سیاستهای برگزاری این جشنواره است، افزود: هنر نقالی هنری با هویت و مرتبط با تمدن و فرهنگ این منطقه است.
وی اعتلای ارزشهای دینی و آئینی منطقه را از دیگر اهداف این جشنواره برشمرد و تصریح کرد: تشویق و ترویج کودکان و نوجوانان به آموزش این هنر با استمرار و تداوم این جشنواره میسر است.
رئیس سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری کاشان با اشاره به قدمت فرهنگی و سابقه تاریخی منطقه کاشان افزود: علاقمندان بسیاری به این هنر در منطقه کاشان وجود دارد که با تقویت زیر ساختهای فرهنگی که در اختیار سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری کاشان است اساتید نامداری در این حوزه هنری را به منطقه سوی میدهد و سبب ترویج عین هنر در بین نوجوانان منطقه میشود.
مسعود نوری فرد دبیر این جشنواره نقالی سیلک نیز در گفت و گو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: بالغ بر ۱۰۰ اثر از سراسر کشور برای این جشنواره ارسال شده است.
وی افزود: ۳۶ اثر از بزرگسالان به اسم استاد نامدار این حوزه هنری داود فتحلی بیگی در بخش رویش و قصه گویی در این جشنواره شرکت کردند.
دبیر جشنواره نقالی سیلک گفت: این جشنواره از روز ۱۲ آبان آغاز شد و تا روز ۱۵ آبان ادامه دارد و اختتامیه در خانه طباطباییها با حضور سفیران اکو برگزار میشود.