محمد جولانژاد در گفتوگو با خبرنگار ایمنا در خوزستان اظهار کرد: دو پایانه مرزی شلمچه و چذابه در خوزستان فعال است و در کنار فعالیت تجاری و مسافری میزبان بزرگترین رویداد مذهبی جهان یعنی اربعین حسینی هستیم، چهار پایانه بار در خوزستان داریم که مهمترین پایانه بندر امام (ره) او تأمین کننده ۶۵ درصد کالاهای اساسی کشور است.
وی افزود: ۲۴ پایانه مسافری برای حملونقل و جابهجایی مسافر، ۶۱ مجتمع خدمات رفاهی بین راهی، ۶۰ دوربین نظارت تصویری، ۱۳۲ دستگاه تردد شمار و ۱۶۳ سامانه ثبت تخلف نیز در راههای خوزستان وجود دارد.
مدیرکل راهداری و حملونقل جادهای خوزستان با بیان اینکه ۱۹ هزار کیلومتر راه مواصلاتی در خوزستان داریم، تصریح کرد: خوزستان با داشتن ۱۳۵ کیلومتر آزادراه رتبه ۱۱ کشوری، ۱۳۴۱ کیلومتر بزرگراه رتبه چهار، ۲۵۰۸ کیلومتر راه اصلی رتبه اول، ۱۴۴۵ کیلومتر راه فرعی رتبه ۱۰ و ۱۳ هزار کیلومتر راه روستایی رتبه یک کشوری را دارد.
جولانژاد اضافه کرد: خوزستان از نظر طول راه رتبه چهارم را دارد و با داشتن ۱۶۶۸ کیلومتر رتبه هفتم کشوری را از آن خود کرده است و پنج درصد راههای شریانی کل کشور در این استان قرار دارد.
وی با اشاره به سنجش سلامت رویه راهها با شاخصها گفت: در بخش سلامت رویه آزادراهها با ۸۵ درصد رتبه چهارم، بزرگراه با شاخص ۷۸ رتبه چهاردهم، راههای اصلی با شاخص ۷۷ رتبه نهم و در حوزه راههای فرعی رتبه هشتم را داریم.
مدیرکل راهداری و حملونقل جادهای خوزستان با اشاره به تلاش برای نگهداری راههای خوزستان گفت: از سالهای ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۲ سیر صعودی خوبی در حوزه نگهداری راههای خوزستان داشتیم و از ابتدای سال جاری تاکنون در ۶۴۲ کیلومتر کار انجام شده است.
جولانژاد عنوان کرد: ۶۰ قرارداد با ۱,۵۰۰ میلیارد تومان در حوزه بهسازی محورهای شریانی داریم و ۸۰ درصد ترافیک استان در این محورها است.
وی گفت: سال گذشته ۳۰۰ میلیون تردد در راههای خوزستان ثبت و در هشت ماه سال جاری ۲۰۵ میلیون تردد ثبت شده است که نسبت به مدت مشابه سال گذشته هفت درصد افزایش تردد داشتهایم.
مدیرکل راهداری و حملونقل جادهای خوزستان افزود: ماهشهر، بندر امام (ره)، آبادان به خرمشهر و خرمشهر به آبادان پرترددترین محورهای خوزستان بوده است.