به گزارش خبرگزاری ایمنا، امیر سرتیپ دوم ستاد محسن کرمی صبح امروز _شنبه ۲۰ مرداد_ ضمن عرض تبریک به مناسبت فرا رسیدن روز خبرنگار اظهار کرد: امروز خبرنگاران وظیفه آگاهی بخشی به جامعه را برعهده دارند که باعث میشوند مردم به خوبی بتوانند در موضوعات تصمیمگیری کنند، همچنین خبرنگاران زبان مردم هستند و در این راستا مشکلات مردم را به گوش مسئولین میرسانند، در این راستا مسئولین باید توجه داشته باشند که عرصه رسانه و خبرنگاری از جمله سختترین شغلها است که در تمامی وقایع مهم تاریخی حضور دارند.
وی افزود: هدف گذاری فرمانده کل ارتش برای ارتش در سه مقوله تعالی معنوی بصیرتی کارکنان، رفع نیازهای معیشتی کارکنان و ارتقا توان و آمادگی رزمی خلاصه میشود که سومین مورد اولویت اول ما است و دو مورد اول در راستای ارتقای توان و آمادگی رزمی نیروهای ارتش است.
ارشد نظامی آجا در استانهای اصفهان، یزد و چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: فرمانده محترم نیروی زمینی ارتش هم در تبعیت از فرمانده کل ارتش ۳۱ طرح لبیک برای نیروی زمینی طراحی کردند که ۱۵ طرح برای بهبود وضعیت معیشتی کارکنان در نظر گرفته شده و بسیاری از طرحها برای افزایش توان و آمادگی نیروها برنامهریزی شده است و همین طرحها در یگانهای منطقه اصفهان هم در حال اجرا است و در حال حاضر در تمام یگانها از وضعیت خوبی چه در بحث تجهیزات و چه در بحث آموزش و مهارت، برخوردار هستیم.
کرمی ادامه داد: همیشه میگوییم که رزمایش، آزمایش آموزش است یعنی ما یک سیکل آموزشی داریم که در طول سال این دوره را به کارکنان آموزش میدهیم و وقتی این دوره طی شد رزمایش طراحی میشود تا ببینیم این آموزشهایی که در طول سال به نفرات دادهایم آیا در طول سال به نحو مطلوب فرا گرفته شده و به مهارت تبدیل شده است؟ زیرا صرف آموزش به تنهایی کافی نیست و باید نفراتمان به کفایت آموزشی برسند و سپس این کفایت به مهارت تبدیل شود، یعنی نفرات به راحتی بتوانند با جنگ افزارهای مختلف کار کنند و کار را جلو ببرند.
وی تصریح کرد: در بحث آموزش ما لبیک ۲۲ را داریم که در خصوص کارکنان وظیفه سربازخانهها است، یکی از کارهای خوبی که در منطقه اصفهان انجام شده و ما نیز در مرکز توپخانه و سایر یگانهای اصفهان دنبال میکنیم، مهارت آموزی کارکنان وظیفه است. زمانی کارکنان وظیفه صرفاً وارد پادگانها میشدند و نگهبانی و کارهای رزمی را انجام میدادند اما امروز علاوه بر این موارد، ما طبق فرمایشات مقام معظم رهبری موظف هستیم یک الی سه تخصص را در کارهای خارج از پادگان به نفر آموزش بدهیم تا در آینده بتواند از این مهارت برای ایجاد شغل استفاده کند.
ارشد نظامی آجا در استانهای اصفهان، یزد و چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه ما در همین مرکز در گروههای توپخانه کارگاههای مختلفی را راه اندازی کردهایم گفت: من حدود ۵ سال قبل بازدیدی از زندان مرکزی اصفهان داشتم و دیدم که کارگاه صنایع دستی اصفهان در زندان مرکزی راه اندازی شده است، سوال کردم این محصولاتی که اینجا تولید میشود را چه میکنید؟ گفتند شاید نصف بیشتر محصولاتی که در میدان امام اصفهان به فروش میرسد از همین محصولات است. آنجا جرقهای در ذهن من ایجاد شد و ما پایگاهی را در سربازخانه در گروه ۵۵ راه اندازی کردیم که الان بالغ بر ۱۰ رشته در آن پایگاه و در این پادگان قریب به ۳۲ رشته در حال فعالیت هستند.
کرمی در خصوص همکاری با ارگانهای شهری به ویژه شهرداری اظهار کرد: ارتش خود را ثابت کرده است، در سنوات گذشته در اتوبان شهید همت و شهید کشوری و اقارب پرست مقدار زیادی از زمینهای ارتش در راستای کمک به فضای شهر واگذار شد، در خصوص رینگ چهارم نیز اقدامات اولیه انجام شده و همانطور که مستحضرید واگذاری زمین از نیروهای مسلح فرایند خاصی دارد که باید حتماً توسط ستاد کل نیروهای مسلح این امر انجام شود اذن مقام معظم رهبری را نیاز دارد و بعد از اینکه کارها کاملاً انجام شد به نظر ایشان میرسانند و در مورد این پروژه نیز کارهای سطح استان انجام شده و مکاتبات و جلساتی باقی مانده که باید انجام شود.
وی افزود: خواهش من از مسئولان شهری این است که به تبع این واگذاری زمین، امتیازاتی هم از جانب شهر به ارتش واگذار شود، ما ابتدای کار که جلسات را برگذار میکنیم آقایان قولهایی میدهند، کار شروع میشود اما اواسط کار یا انتهای کار، میز بحث را ترک میکنند و ما با کار انجام شده میمانیم و هیچیک از مطالبات ارتش جمهوری اسلامی انجام نمیشود، این باعث دلسردی میشود و امیدواریم عزیزان در شهرداری و قسمتهای دیگر همکاری لازم را با ما داشته باشند تا گرههای کور ترافیکی استان برطرف شود.
ارشد نظامی آجا در استانهای اصفهان، یزد و چهارمحال و بختیاری در خصوص مرکز آموزشی شهید وطن پور گفت: یکی از شاخصترین و منحصر به فردترین مراکز آموزش خاورمیانه است و این مرکز در مکان درستی قرار داشته است اما این شهر است که رشد کرده و الان دور تا دور مرکز را گرفته است، همچنین کج سلیقگیهایی بوده، مثلاً زمانی که سیتی سنتر را با برجهای اطراف میساختند بارها ارتش جمهوری اسلامی تذکر داد که شما مجاز نیستید در کنار یک مرکز آموزشی که هرروز پروازهای مهم آموزشی دارد، چنین مرکزی بسازید اما با این وجود این کار انجام شد، در حالی که از روز اول نباید اجازه آن داده میشد.
کرمی ادامه داد: باند پرواز وطن پور از قبل طراحی شده و در مسیر مرو و بستان آباد است که هیچ مخاطرهای ندارد و سالیان سال در این مسیر هیچ سانحهای را نداشتهایم اما متأسفانه سال به سال ساختمانهای بلند در کنار این مرکز ساخته میشود و مصوبه مجلس این است که پادگانها باید از شهر خارج شوند اما این شامل حال مراکز آموزشی نمیشود و وطن پور هم یک مرکز آموزشی مهم برای خلبانان است که کل نیروهای مسلح ما از آن بهره مند میشوند و به همین دلیل تاکنون برنامهای برای خروج مرکز وطن پور از شهر پیشبینی نشده است.
وی درباره تیم داری گفت: باشگاه داری ضوابط و شرایط خاصی میطلبد که اولین آنها داشتن تمکن مالی است و وقتی ارگانی میخواهد یک تیم را اداره کند باید از پس مخارجش بربیاید، ما به این دلیل که سرباز محور هستیم در سطح نیروی زمینی تیمهایی داریم که متشکل از سربازان ورزشکار است و سال گذشته در مسابقات هندبال کشور تیم نیروی زمینی مقام دوم را بعد از سپاهان کسب کرد، اگر الان میبینید پایگاه چهارم تیم داری میکند به این دلیل است که از اول تیم هندبال داشته اما ما نیز اگر استعدادی را بینیم، به تربیت بدنی نزاجا معرفی میکنیم و در تیم نیروی زمینی به کار گرفته میشوند.
ارشد نظامی آجا در استانهای اصفهان، یزد و چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: مسابقات ارتشهای جهان قرار بود امسال برگزار شود اما به دلیل اینکه روسیه متولی برگزاری مسابقات بود، به دلیل شرایط جنگ این کار انجام نشد، ما زیرساختها را در منطقه اصفهان داریم و تیم هم آماده بود اما مسابقات کنسل شد و اینکه سال بعد در کدام کشور برگزار شود هنوز مشخص نیست.
کرمی در خصوص بازدید اردوهای راهیان پیشرفت گفت: این امر در نزاجا به صورت تجمیعی صورت میگیرد، در حال حاضر هم نمایشگاهی از دستاوردهای تمام یگانها برگزار میشود و عزیزانی که نخبه هستند و در اردوهای پیشرفت شرکت میکنند از این نمایشگاهها بازدید میکنند و کارشناسان برای توضیحات حضور دارند.