سه شنبه، 22 آبان 1403
ایده خبر » ورزشی » ۱۹ واحد تولیدی از تملک بانک‌های زنجان خارج شدند

۱۹ واحد تولیدی از تملک بانک‌های زنجان خارج شدند

کد خبر: 7562

گفت: در سال‌جاری از ۳۰ واحد تولیدی که به دلیل مشکلات مختلف تحت تملک شبکه بانکی قرار گرفته بودند، ۱۹ واحد احیا و به چرخه تولید بازگشته است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از زنجان، حسین محمدی، امروز_ چهارشنبه سی‌ویکم مرداد- اظهار کرد: سیاست جذب سرمایه‌گذاری و تحقق رشد اقتصادی در استان با دو رویکرد جذب سرمایه‌گذاری جدید و ارتقای بهره‌وری واحدهای تولیدی دنبال می‌شود که در بخش ارتقای بهره‌وری، احیای واحدهای راکد و سرمایه‌گذاری‌های معطل مانده، مدنظر قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه این استان در حوزه احیای واحدهای تولیدی راکد جزو استان‌های برتر کشور قرار گرفته است، گفت: در دو سال گذشته ۱۱۰ واحد تولیدی، صنعتی و معدنی راکد و غیرفعال در استان به چرخه فعالیت بازگشت.

معاون استاندار زنجان اضافه کرد: در سال‌جاری از ۳۰ واحد تولیدی که به دلیل مشکلات مختلف تحت تملک شبکه بانکی قرار گرفته بودند، ۱۹ واحد احیا و به چرخه تولید بازگشتند و امیدواریم در سال‌جاری همه واحدهای باقیمانده تحت تملک بانک‌ها را به چرخه فعالیت برگردانیم.

وی گفت: در سال‌جاری با توجه به ابلاغ تسهیلات تبصره ۱۸ سال گذشته و نیز اختصاص تسهیلات جز ۲ بند ب تبصره ۲ قانون بودجه، زمینه مناسبی برای حمایت از تولید فراهم شده است.

محمدی ادامه داد: در مجموع از محل این منابع، ۲۱ هزار میلیارد ریال تسهیلات برای بخش مختلف در نظر گرفته شده است.

جمشید مقدم‌پناه، مدیر صندوق کارآفرینی امید استان زنجان نیز در این جلسه گفت: این صندوق در راستای اجرای سیاست‌های اشتغالزایی یکی از بانک‌های عامل در حوزه حمایت از کسب‌وکارهای خرد است.

وی ادامه داد: از زمان تأسیس این صندوق از سال ۱۳۸۵ تاکنون حدود ۳۰ هزار نفر در استان زنجان برای طرح‌های اشتغالزایی از منابع صندوق بهره‌مند شدند.

مدیر صندوق کارآفرینی امید استان زنجان با بیان اینکه می‌توان رونق هر چه بیشتر اشتغال را از طریق طرح‌های خرد و کوچک نیز محقق کرد، اظهار داشت: ایجاد اشتغال با سرمایه‌گذاری کم، انعطاف‌پذیری در برابر تغییرات بازار، رقابت‌پذیری، تمرکز زدایی، توسعه مناطق کم‌برخوردار و توانایی در تولید کالاهای مورد نیاز شرکت‌ها و واحدهای بزرگ را در پی دارد.

وی افزود: همچنین سال گذشته در مجموع ۱۸ واحد تولیدی راکد در استان با پرداخت تسهیلات ۷۱۰ میلیارد ریالی احیا شد و به مدار تولید بازگشت.

مقدم‌پناه ادامه داد: برای این طرح‌ها در مجموع بیش از ۲۰ هزار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری انجام شده بود اما متأسفانه هر یک از آنها بنا به مشکلاتی در وضعیت راکد و غیرفعال قرار داشتند.

وی ادامه داد: در یک مورد، طرحی با سرمایه‌گذاری هفت هزار و ۵۰۰ میلیارد ریالی معطل یک اعتبار ۱۳۰ میلیارد ریالی مانده بود که صندوق کارآفرینی امید استان با ورود به موضوع، وام مورد نیاز واحد را برای شروع فعالیت پرداخت کرد.

منبع: imna-783075

دسته بندی: ورزشی
تبلیغ

نظر شما

  • نظرات ارسال شده شما، پس از بررسی و تأیید در وب سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
نام شما : *
ایمیل شما :*
نظر شما :*
کد امنیتی : *
عکس خوانده نمی‌شود
برای کد جدید روی آن کلیک کنید