به گزارش خبرگزاری ایمنا از قزوین، نبیالله رشنو در چهارمین کارگروه مشترک امنیت غذایی و پدافند غیرعامل استان قزوین اظهار کرد: با اقدامات پیشگیرانه قبل از وقوع بحران میتوان خسارت ناشی از وقوع حوادث را کاهش داد.
وی اضافه کرد: در حوزه مخاطرات، بحرانهای محیطی و مسائل پدافنی باید سه اصل را در نظر داشته باشیم که شناخت بحرانها گام اول و اساسی است. در ضمن هماهنگی در مدیریت بحرانها و مخاطرات امر مدیریت بحران نیازمند تدبیر و یک اقدام فرادستگاهی است که در موقع مواجه با بحران مقابله درست انجام دهیم.
مدیرکل مدیریت بحران و پدافند غیرعامل وزارت جهاد کشاورزی با تأکید بر اینکه در بخش کشاورزی عرضه و تقاضا در حداقل شش ماه آینده را باید پیشبینی کرد، گفت: باید با به دست آوردن نقاط مثبت و منفی در مجموعه حوزههای مخاطراتی و پدافندی بخش کشاورزی با همکاری سازمانهای مربوطه کشوری به سمت تدوین سند مخاطرات ملی بخش کشاورزی حرکت کنیم.
رشنو افزود: سازمان مدیریت بحران به عنوان متولی امر بحران با راهکارهایی که موجود است، باید در بحث پاسخگویی به بحرانها و تهدیدات بحرانی در حوزه تحولات اقلیم و جغرافیا برای رسیدن به توسعه معقول و قدم برداشتن در مسیر توسعه پایدار اقدام کند.
وی ادامه داد: مهمترین ابزارها در مدیریت بحرانها بیمه محصولات کشاورزی است و قطعاً باید به جایگاه درست و ویژه ای برای تأمین منابع لازم در حوزههای مقابله و پیشگیری از مباحث مخاطراتی و تهدیدات بحرانی دست پیدا کنیم.