به گزارش خبرگزاری ایمنا از سیستان و بلوچستان و به نقل از روابط عمومی استانداری، محمد کرمی در جریان سفر رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی به سیستان و بلوچستان اظهار کرد: این استان در حوزه معادن، کشاورزی، اقتصاد دریا، اقتصاد دیجیتال، شیلات و اقتصاد شهری ظرفیتهای فراوانی دارد.
وی افزود: ساخت هشت کارخانه معدنی و فعال شدن اقتصاد معادن در سیستان و بلوچستان از جمله اقداماتی است که منجر به متحول شدن این استان میشود.
استاندار سیستان و بلوچستان گفت: این استان محروم نیست کاملاً ثروتمند است و اگر محرومیتی وجود دارد در ذهن برخی مدیران است.
وی بیان کرد: مهارت محوری از مدارس، توجه ویژه به آموزش و پرورش و دانشگاهها، تشکیل هستههای فناور و شرکتهای دانش بنیان از اولویتهای مهم ما در سیستان و بلوچستان است به طوری که در سال گذشته در زمینه اقتصاد دیجیتال ۱۰ هزار دانشآموز آموزشهای لازم را فرا گرفته و هم اکنون حدود ۴۵ شرکت وجود دارد که دانش آموزان آنها را فعال دارند.
کرمی ضمن ابراز خرسندی از سفر اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی به سیستان و بلوچستان بیان کرد: این استان ۱۸۱ هزار و ۲۰۰ متر مربع وسعت دارد که دارای یک هزار و ۶۳۰ کیلومتر مرز است.
وی افزود: بازدید از سواحل، کارگاهها، تعدادی از پایگاهها و دیوارکشی مرز در سیستان و بلوچستان در سفر رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی انجام خواهد شد.
استاندار سیستان و بلوچستان ادامه داد: برخی از قوانین مانند ارزش افزوده و قاچاق سوخت مشکلاتی ایجاد کرده که باید با تصمیمگیری درست در این استان حل شوند.
وی بیان کرد: برخی از قوانین مانند ارزش افزوده مشکلاتی را برای سیستان و بلوچستان ایجاد کرده و این به دور از عدالت است که این استان مانند سایر استانها دیده شود این موضوع یکی از مشکلاتی بوده که باید رفع شود.
کرمی تصریح کرد: مشکل دیگر موجود در سیستان و بلوچستان قاچاق سوخت است، نیاز به تصمیمگیری دارد و باید این مسئله ساماندهی شود، مجلس در این زمینه کمک کرده اما به علت فاصله فاحش قیمت سوخت در این استانسوء استفادههایی میشود که باید با تصمیمگیری درست این مشکل حل شود.