مهدی سلطانآقایی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: عملیات اجرایی فاز سوم مجموعه گردشگری باغ فدک با محوریت احداث دریاچه فدک و جزایر مرتبط در دو شیفت کاری در دست انجام است.
وی افزود: این دریاچه با مساحتی حدود ۲۲ هزار متر مربع و چهار جزیره که در مجموع ۸۰۰۰ متر مربع را به خود اختصاص داده است، یکی از بزرگترین طرحهای گردشگری این شهر به شمار میرود.
مدیر منطقه ۷ شهرداری اصفهان تاکید کرد: جزایر این مجموعه به نامهای «هلو»، «طلوع»، «خورشید» و «ماه» با کاربریهای متفاوتی طراحی شده است تا تجربههای متنوعی برای بازدیدکنندگان فراهم کند.
سلطانآقایی گفت: جزیره طلوع به اسکله قایقرانی و فضای رستوران و کافه تریا اختصاص یافته است و خدمات تفریحی گستردهای در آن ارائه خواهد شد؛ جزیره ماه بهعنوان جزیرهای گلکاریشده با گیاهان زینتی طراحی شده است تا فضایی خاص و تزیینشده را برای علاقهمندان به گل و گیاه ایجاد کند.
وی ادامه داد: جزیره «خورشید» محل استقرار اتاق فرمان آبنماهای موزیکال خواهد بود؛ این آبنماها برای نخستینبار در این کلانشهر با ترکیبی از صوت، نور و رقص آب اجرا میشود و جذابیتی ویژه به این مجموعه میبخشد، همچنین جزیره غروب به رستوران و کافه تریا مجهز خواهد شد.
مدیر منطقه ۷ شهرداری اصفهان خاطرنشان کرد: در اطراف این دریاچه، چندین بخش تکمیلی و تفریحی ایجاد میشود؛ از جمله آبنمایی بزرگ با نورپردازی ویژه و پردهای برای نمایشهای نور، که جلوههای بصری بینظیری را برای مخاطبان به ارمغان خواهد آورد و علاوه بر این، یک سالن آمفیتئاتر روباز با ظرفیت ۲۸۰۰ نفر در ضلع جنوبی دریاچه تعبیه شده است که برای اجرای برنامهها و مراسم فرهنگی استفاده میشود.
سلطانآقایی گفت: مسیرهای پیادهروی پیرامون دریاچه طراحی شده و عرض این مسیرها بهگونهای است که امکان تردد خودروهای امدادی از جمله آتشنشانی نیز فراهم باشد.
وی افزود: یکی دیگر از ویژگیهای این مجموعه، پارکینگ طبقاتی است که با زیربنای ۳۵۰۰ متر مربع و ظرفیت ۳۴۰ خودرو در ضلع جنوب شرقی دریاچه قرار دارد.
مدیر منطقه ۷ شهرداری اصفهان تاکید کرد: شش برکه در اطراف دریاچه تعبیه شده است که آب مورد نیاز آنها از موتورخانه تأمین و به دریاچه هدایت میشود؛ این برکهها در میان پیادهروها قرار دارد و با استفاده از سنگهای بزرگ تزئین شده تا زیبایی محیط را دوچندان کند.
سلطانآقایی با بیان اینکه علاوه بر امکانات تفریحی، مراکز فرهنگی نیز در ضلع جنوبی پروژه ایجاد میشود که به برگزاری برنامههای فرهنگی و کارگاههای آموزشی اختصاص خواهد یافت، گفت: در این بخش برکهای برای پرورش ماهی طراحی شده است که گونههای متنوعی از ماهیان زینتی در آن نگهداری میشود.
وی ادامه داد: در ضلع شرقی دریاچه، تپهای با ارتفاع بالا بهنام «تپه آبشار» وجود دارد که امکان مشاهده کامل مجموعه باغ فدک از بالای آن فراهم میشود؛ این تپه بهمنظور ایجاد فضایی چشمگیر و زیبا برای بازدیدکنندگان در دست ساخت است و مسیرهای پیادهروی اطراف دریاچه با درختانی بلندتر از سطح زمین احاطه شده و مکانهایی برای استراحت در میان این درختان پیشبینی شده است.
مدیر منطقه ۷ شهرداری اصفهان خاطرنشان کرد: برای این پروژه بودجهای نزدیک به ۱۰۰ میلیارد تومان در نظر گرفته شده و عملیات اجرایی با سرعت چشمگیری در حال پیشرفت است.
سلطانآقایی خاطرنشان کرد: تا کنون حدود ۹۵ درصد از عملیات خاکبرداری و خاکریزی به اتمام رسیده و هماکنون اجرای کفسازی دریاچه در حال انجام و قرار است این کفسازی با بتن آببند انجام شود تا پس از آن مرحله آبگیری دریاچه آغاز شود.
وی اظهار داشت: هر جزیره در این دریاچه توسط دو پل به ساحل متصل شده و دسترسی آسان بازدیدکنندگان به همه نقاط این مجموعه فراهم شده است.