به گزارش خبرگزاری ایمنا از قزوین، نقی سیاهکالی مرادی ظهر امروز _دوشنبه پنجم آذر_ در جلسه قرارگاه جهادی عدالت تربیتی و نصیب آموزشی برابر اظهار کرد: کسب رتبه اول کشوری در توسعه عدالت تربیتی و نصیب برابر آموزشی در مدارس شبانهروزی، شاهد و استعدادهای درخشان و رتبه چهارم کشوری در مدارس عادی نشان از اهتمام دستگاه تعلیم و تربیت استان به توسعه عدالت تربیتی دارد.
وی افزود: از ظرفیت خیران در راستای توسعه عدالت آموزشی باید استفاده شود که در همین راستا گروه خیرین آموزشی با هدف تدریس جهادی و رایگان در مناطق روستایی و محروم تأسیس شده است.
دبیر شورای آموزش و پرورش استان قزوین ادامه داد: از فرهنگیانی که امکان تدریس به صورت جهادی دارند، دعوت به همکاری میکنیم و این همکاران خیّر میتوانند جهت تدریس جهادی به معاونت آموزش منطقه خود اعلام آمادگی میکنند.
سیاهکالی مرادی با بیان اینکه همه دلسوزان نظام تعلیم و تربیت معتقد هستند که در چندضلعی آموزش و پرورش خانواده یکی از مهمترین اضلاع است، تاکید کرد: همدل و همراه کردن خانوادهها با مدرسه، آموزش شیوههای فرزندپروری به آنان، ایجاد ارتباط معقول و منطقی بین اجزای مختلف مدرسه و رفع فاصله بین اولیا و مربیان مدرسه باید در دستور کار مدیران مدارس قرار گیرد.
وی با اشاره به ضرورت تعامل درون و برونسازمانی در راستای استفاده از ظرفیتهای مختلف افزود: تقویت مراکز مشاوره با توجه به افزایش آسیبهای اجتماعی از دیگر مأموریتهای مهم ما است که باید به عنوان بازوی توانمند در کاهش آسیبهای اجتماعی به کارگیری شود.
مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین ادامه داد: نظارت بر سرویسهای دانشآموزی و لباس فرم مدارس باید مورد توجه مدیران مدارس باشد و در این حوزه باید از تخلفات و سو استفادههای احتمالی پیشگیری کنیم.