به گزارش خبرگزاری ایمنا، شب یلدا بود که چهارمین دوره جشن «سینماگفتوگو» با حضور جمع کثیری از اهالی اصناف سینما و مدیریت محسن شایانفر تهیه کننده و بازیگر تلویزیون و سینما در مجتمع میلاد نو برگزار شد؛ ساعد سهیلی، گلوریا هاردی، سجاد بابایی، محسن قصابیان، مرتضی شایسته، محمدرضا تختکشیان، سعید مطلبی، اکبر ثقفی، مرتضی عقیلی، محمدعلی تبریزیان (همایون)، محمد شیری، محمد فیلی، حسین سحرخیز، داریوش سلیمی، فیروز کریمی، محمدرضا عیوضی، بهاره رهنما، حسام نواب صفوی، رسول نجفیان، بهناز پور فلاح از جمله حاضرین در این جشن بودند.
جشن سینماگفتوگو فراصنفی است
محسن شایانفر تهیه کننده و بازیگر تلویزیون و سینما و مدیر جشن سینماگفتوگو در این باره در گفتوگو با خبرنگار ایمنا اظهار میکند: پس از ۱۵ سال تأسیس مجموعه، امسال برای چهارمین سال بود که توانستیم با محوریت جشن سینماگفتوگو اهالی سینما را دور هم جمع کنیم، در این مسیر بیشترین تمرکزمان وفاق و همدلی در بین صنوف مختلف سینمایی شامل تهیهکننده، کارگردان، آهنگساز و دیگر عوامل فنی سینماست که امیدواریم نتایج خوبی خروجی این صمیمت، وفاق و همدلیها باشد و این دیدارها بیشتر رقم بخورد.
وی هدف این رویداد را رفع دلخوری و کدورتها میداند و میافزاید: ما در سینماگفتوگو سعی میکنیم این گسستها را رفع کنیم تا وفاق و همدلی صورت گیرد، چراکه موجب ارتباط و همدلی و در نتیجه خروجی بهتر برای خانواده سینما خواهد شد.
تهیه کننده و بازیگر تلویزیون و سینما و مدیر جشن سینماگفتوگو در پاسخ به اینکه همکاری چه مجموعههایی برای ایجاد انگیزه و اتحاد بیشتر در میان سینماگران مؤثر خواهد بود، میگوید: مجموعه اصناف سینمایی هرکدام سالانه برنامههایی دارند که اعضای صنوف خودشان مهمانان آنها هستند، بر این اساس جشن سینماگفتوگو فراصنفی و پیام آن یک دلی و یک دستی است.
شایانفر درباره مهمانان این جشن عنوان میکند: ما امسال در جشن سینماگفتوگو میزبان نزدیک به ۴۰ تهیه کننده، بیش از ۳۰ کارگردان و بخش مهمی بازیگران خانم و آقا بودیم؛ به نظر من این دوستی و صمیمیتها موجب هموار شدن فرایند تولید در مجموعه سینما خواهد شد ضمن اینکه فرصتی است تا عزیزانی که شاید نسبت به دیگران کمکارتر شدهاند با همکارانشان دیداری داشته باشند و ایجاد فرصت شغلی صورت گیرد.
وی درباره جوایزی که در جشن سینماگفتوگو به اهالی سینما اهدا شد، میگوید: جوایزی که در این جشن اهدا میشود یک نوع تشویق برای کسانی است که طی یک سال خوب کار کردهاند و این هدیه در این جشن صرفاً یک اتفاق نمادین است و این یک نقطه عطفی است تا بتوانیم همه ساله صمیمیتر در کنار هم باشیم.
برگزاری «جشن سینماگفتوگو» با الگوبرداری از جشنواره فیلم فجر و جشن حافظ
همچنین، میثم عباسی تهیهکننده و مجری جشن سینماگفتوگو با اشاره به برگزاری جشن سینماگفتوگو به خبرنگار ایمنا اظهار میکند: امسال همزمان با ایام شب یلدا چهارمین جشن سینماگفتوگو که از سال ۱۴۰۰ شروع شده بود را برگزار کردیم؛ در این جشن که محوریت آن بر دو بخش آئین نکوداشت «یاد یار» و «جشن سالانه سینماگفتوگو» است طی سالهای گذشته از هنرمندان پیشکسوتی مانند رضا رویگری، رضا فیاضی و عنایت بخشی تجلیل به عمل آوردیم.
وی این جشن را یک دور همی برای هنرمندان سینما میداند و میافزاید: جشن سالیانه سینما گفتوگو یک جشن دورهمی برای هنرمندان سینماست که به مانند جشن مدیران انجمن تولید و آئین سپاس درحال جا افتادن است؛ در گذشته از پیشکسوتان بهره میگرفتیم که به مرور زمان چهرههای جدیدی در حال اضافه شدن به ما هستند.
عباسی در پاسخ به اینکه ایده برگزاری جشن سینماگفتوگو چگونه شکل گرفت، توضیح میدهد: این جشن از یک گروه واتساپ و تلگرامی به اسم سینماگفتوگو شکل گرفت که آرام آرام به سمت ثبت آن خواهیم رفت تا بتوانیم از ظرفیت دیگر هنرمندان استفاده کنیم. این مراسم بخاطر اینکه از دل خود هنرمندان است و بنیانگذار و مدیر اجرایی از اهالی هنر و سینماست مورد استقبال قرار گرفته شده، چون یک جشن کاملاً مستقل است.
تهیهکننده و مجری جشن سینماگفتوگو عنوان میکند: یکی از سیاستهایی که مدیریت این جشن دارد، دعوت از کارگردانان و تهیهکنندگانی است که شاید سالها یکدیگر را ندیدهاند و همین موجب یک دوستی و همکاری خواهد بود؛ البته ما از جانب هیچ جایی حمایت نمیشویم و هنرمندانی که در این مجلس هستند اصلاً اهل هیچ چشمداشتی نیستند.
وی درخصوص برگزیدگانی که در مراسم «سینماگفتوگو» تجلیل میشوند، عنوان میکند: ما در مراسم جشن سینماگفتوگو برگزیدگانی را داشتیم که به مراسم یادیار که در گذشته صرفاً مختص به تجلیل از پیشکسوتان بود اضافه شدند لذا تجلیل از بهترین بازیگر مرد و بازیگر زن و دیگر سینماگران برتر در دستور جشن است که بلگوبرداری از جشنواره فیلم فجر و جشن حافظ در سالهای آینده با نظر هیئات انتخاب انتخاب و تجلیل خواهند شد.
به گزارش ایمنا، جشن و جشنوارههای سینمایی مختلف و متعددی در سراسر دنیا برگزار میشود، با اینکه دورهمیهای فرهنگی و هنری دستآوردهای خوبی به همراه خواهد داشت باید به این نکته توجه داشت و تاکید کرد که بیهدفی در برگزاری این رویدادها درحالی که دستآورد و هدف مشخص نداشته باشد به دلیل سلیقهای شدن و انحرافاتی که برای هر پدیده و رویدادی ممکن است رخ دهد، میتواند حاشیهساز باشد.