کد خبر: 14448
تاریخ و ساعت انتشار: 1403/10/19 18:02
منبع: rokhdadshahr.ir

خبرهای خوش شهردار اصفهان برای متقاضیان دریافت پروانه ساختمانی

شهردار اصفهان با اشاره به تسهیلات در نظر گرفته شده برای صدور پروانه ساختمانی در این کلان‌شهر گفت: بر این اساس متقاضیان دریافت پروانه ساختمانی می‌توانند تا ۷۰ درصد ارزش پروانه خود، به شهرداری ملک پیشنهاد دهند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، علی قاسم‌زاده امروز _چهارشنبه نوزدهم دی_ در برنامه رادیویی «بی‌واسطه با مردم» ضمن تبریک فرارسیدن سالروز تأسیس رادیو اصفهان اظهار کرد: به‌رغم تمام تحولات در حوزه رسانه، رادیو کماکان جایگاه خود را میان مردم دارد و یکی از رسانه‌های پرنفوذ است.

وی با اشاره به تسهیلات در نظر گرفته شده برای صدور پروانه ساختمان افزود: با توجه به اینکه مراجعه‌کنندگان از ما درخواست داشتند که به‌دلیل کمبود نقدینگی، شهرداری با آن‌ها همکاری و تسهیلات را به‌صورت قسطی دریافت یا تهاتر کند؛ درواقع شهرداری به جای پول ملک بگیرد، لایحه‌ای تقدیم شورای اسلامی شهر شد که به تأیید فرمانداری اصفهان نیز رسید.

شهردار اصفهان ادامه داد: بر این اساس امکان پرداخت مبلغ پروانه به‌صورت اقساط هشت ماهه تا پایان دی بدون کارمزد فراهم است و اگر از دی گذشت، دو ماه از آن کم می‌شود و شش ماهه می‌توانند پرداخت کنند، همچنین اگر تا پایان اسفند به‌صورت نقدی پرداخت کنند، ۲۰ درصد تخفیف شامل می‌شود.

قاسم‌زاده خطاب به افراد علاقه‌مند به تهاتر در مقابل دریافت پروانه ساختمانی تصریح کرد: شورای ششم اصفهان مجوز داد تا سقف ۷۰ درصد قیمت پروانه ساختمانی را به جای پول، ملک مسکونی شش دانگ دارای سند سهل‌البیع (فروش آسان) دریافت کنیم؛ در واقع مالکانِ ملکی که بتوانیم آن را هزینه کنیم، به پیمانکار تحویل دهیم و به مزایده بگذاریم، می‌توانند تا ۷۰ درصد ارزش پروانه خود را به شهرداری ملک پیشنهاد دهند.

وی با بیان اینکه تا سقف ۱۰۰ درصد امکان تهاتر با مصالح مورد نیاز شهرداری (میلگرد و قیر) وجود دارد، ادامه داد: اگر افرادی میلگرد یا قیر داشته باشند، می‌توانیم در ازای صدور پروانه تهاتر کنیم؛ این موارد کالاهای نقد محسوب و علاوه بر آن ۲۰ درصد تخفیف نیز شامل آن‌ها می‌شود.

سوال شهروندان و پاسخ مسئولان

بخش دیگر این برنامه به پرسش شهروندان و پاسخ مدیران شهری اختصاص یافت.

خبرهای خوش شهردار اصفهان برای متقاضیان دریافت پروانه ساختمانی

اتمام پروژه میدان امام علی (ع) موجب رونق کسب‌وکار می‌شود

شهروند: میدان عتیق که خراب شد، تعدادی مغازه از جمله مغازه‌های پاساژ الماس به کسبه داده شد، اما به قدری دهانه این پاساژ کوچک است که رونق نگرفته است؛ کسبه نیز اثاثیه خود را مقابل ورودی قرار می‌دهند و کسی امکان ورود به پاساژ را ندارد که درخواست رسیدگی دارم.

علی قاسم‌زاده، شهردار اصفهان: بخشی از مشکل به پروژه میدان امام علی (ع) بازمی‌گردد که پس از مدت ۱۵ سال هنوز حالت کارگاهی دارد، تمام نشده و موجب شده است هنوز محل دادوستد قرار نگیرد که این اشکال به شهرداری برمی‌گردد.

در بودجه ۱۴۰۴ بر اتمام پروژه متمرکز شدیم و امیدوارم بتوانیم میدان را از این شرایط خارج کنیم.

مشکل دوم به طراحی پاساژ مربوط می‌شود که اگر شکل گرفته باشد، بعید می‌دانم بتوانیم مداخله زیادی کنیم، مگر اینکه هیئت مدیره و شهرداری با رعایت موارد میراثی مشکل را رفع کنند؛ شاید سریع‌ترین اقدام رفع سد معبر مغازه‌های آن مکان باشد تا رونق به پاساژ برگرداننده شود.

روح‌الله ابوطالبی، مدیر منطقه ۳ شهرداری اصفهان: پاساژ الماس در سال‌های قدیم ساخته شد و قابلیت اینکه در معماری آن تغییر داده شود، وجود ندارد؛ اختلافی میان کسبه وجود دارد که طی سه هفته گذشته حل شد و سد معبر را روزانه همکارانم پاکسازی می‌کنند.

اگر عملیات میدان امام علی (ع) سال آینده به پایان برسد، مشکل رفع می‌شود، چراکه بیشتر مغازه‌ها واگذار شده و در تملک شهرداری نیست، اما به‌دلیل اینکه باز نشده است، رونق ندارد.

شرکت باز آفرینان فعال شده است تا مغازه‌ها اجرا شود و رونق بگیرد؛ برای مبلمان شهری نیز سایبان‌هایی طراحی شده است تا شهروندان طی روز بدون مزاحمت نور آفتاب بتوانند در میدان حضور پیدا کنند، همچنین تا پایان سال جاری آبنما احداث می‌شود.

رفع گلوگاه کوچه ۲۳ چهارباغ خواجو، پس از نظر کارشناسان

شهروند: در منطقه ۳ ساکن هستیم، گذر کوچه ۲۳ خیابان چهارباغ خواجو نیاز به بازگشایی دارد، اما به‌رغم تغییر پنج مدیر در این منطقه، هنوز هیچ اقدامی انجام نشده است.

علی قاسم‌زاده، شهردار اصفهان: یکی از آرام‌ترین خیابان‌ها در دهه قبل چهارباغ خواجو بود، اما هم‌اکنون به شدت شلوغ و آشفته شده که علت اصلی آن کسبه اغذیه فروش است، زیرا به حجم مراجعه به خیابان افزوده شد. اینکه یک خیابان غذا داشته باشیم بسیار خوب است، اما ماشین‌رو بودن خیابان و ارائه این خدمات همخوانی ندارد.

باید ایده‌هایی همچون پیاده‌راه شدن در شب بررسی شود یا کسبه جابه‌جا شوند؛ این خیابان قابل تعریض نیست، از ساعتی ورود ماشین ممنوع شود یا پارکینگ احداث شود که این موارد باید بررسی شود.

رفع گلوگاه کوچه ۲۳ در اولویت نیست

روح‌الله ابوطالبی، مدیر منطقه ۳ شهرداری اصفهان: دلیل بازگشایی نشدن این گلوگاه در سال‌های اخیر، به ورثه شاکی و پرونده دادگستری برمی‌گردد که قابلیت توافق نداشته است؛ غیر از آن تعدادی دیگر شکایت کردند که یک دانگ متعلق به آن‌ها است، همچنین کارشناسان مربوطه برای قیمت‌گذاری اختلاف دارند، منتظر نظر نهایی کارشناسان هستیم تا از طریق ماده ۸ پیگیری کنیم.

ساماندهی آرامستان رهنان در سال آینده

شهروند: تقاضا می‌کنم آرامستان رهنان هرچه زودتر ساماندهی شود.

علی قاسم‌زاده، شهردار اصفهان: نمی‌توانیم بخش‌های شکل گرفته را تغییر دهیم، مگر اینکه با ایجاد رمپ رفت‌وآمد را برای کهن‌سالان راحت کنیم.

مهدی غلامی، مدیر منطقه ۱۱ شهرداری اصفهان: در منطقه ۱۱ آرامستان از قدیم به‌صورت سنتی و هیئت امنایی اداره می‌شده و هنوز نیز همان رویه ادامه دارد، در این دوره مدیریت شهری در سال ۱۴۰۱ یک میلیارد تومان، ۱۴۰۲ چهار و نیم میلیارد و سال ۱۴۰۳ شش میلیارد تومان برای ساماندهی آرامستان اختصاص دادیم.

بیش از نیمی از قبور که به‌صورت سنتی اصلاح می‌شد را ساماندهی کردیم؛ در حال حاضر سه اکیپ برای ساماندهی گلزار شهدا کار می‌کنند که نیمی از آن مربوط به آرامستان می‌شود، امیدوارم سال آینده تمام آرامستان ساماندهی شود.

ورودی آرامستان رمپ و پله دارد و بلندی‌ها مربوط به قبوری است که هرکس بنا بر سلیقه خود ساخته است؛ بیش از نیمی از قبور هم‌سطح‌سازی شده و مابقی در حال انجام است و تا نیمه سال آینده به پایان می‌رسد.

آرامستان و مصلی نماز جمعه نزدیک هم قرار دارد، البته تمام هزینه صرف قبور نمی‌شود، ساماندهی معابر، حواشی و ورودی‌های گلزار شهدا و آرامستان نیز انجام می‌شود.

منعی برای برگزاری کلاس ویژه مادران در فرهنگسرای نوجوان وجود ندارد

شهروند: فرهنگسرای شهید منتظری در خیابان مفتح غربی، پیش از این فرهنگسرای خانواده بود، اما در حال حاضر مربوط به کودک و نوجوان است، تقاضا دارم در این مکان کلاس‌هایی برای بانوان نیز برگزار شود.

علی قاسم‌زاده، شهردار اصفهان: تغییری که اشاره شد مربوط به حدود ۹ سال پیش است که از فرهنگسرای خانواده به نوجوان تبدیل شد؛ به اقتضای تشخیص اولویت‌ها و ضرورت‌ها منجر به جابه‌جایی این‌ها می‌شود، اما منعی برای اجرای برنامه ویژه بزرگسالان و مادران وجود ندارد و مغایر با مأموریت ذاتی آن فرهنگسرا نیست.

کمال حیدری، معاون فرهنگی شهردار اصفهان: ممانعتی برای اجرای برنامه ویژه مادران در فرهنگسرای نوجوان وجود ندارد، البته تصمیماتی که گرفته می‌شود، بر اساس عرضه و تقاضا و نظر مخاطبان است.

با فاصله کمتر مرکز بعدی قرار دارد، خانواده‌ها اگر درخواست داشته باشند برای آن‌ها نیز برنامه‌ریزی می‌شود، مرکز تخصصی نوجوان است و خدمات برای آن‌ها برنامه‌ریزی می‌شود، اما اگر افراد مایل باشند برنامه‌هایی برای آن‌ها تدارک دیده می‌شود.

خبرهای خوش شهردار اصفهان برای متقاضیان دریافت پروانه ساختمانی

احداث فاز اول پارک حسین‌آباد در نیمه نخست سال آینده

شهروند: در چهارراه حسین‌آباد، کنار مسجد اعظم، تصمیم به احداث پارک گرفته شد، اما بعد از تخریب رها شد و این مکان مخروبه شده و آلودگی ایجاد می‌کند.

علی قاسم‌زاده، شهردار اصفهان: بخشی از مشکل به تملک و آزادسازی مربوط است، از حیث تأمین منابع مالی، توافق با مالکان سال گذشته انجام شد، جمع‌بندی با اعضای شورای اسلامی شهر این بود که در همان بخش آزاد شده پارک احداث شود و مابقی آزادسازی انجام شود.

حسین کارگر، مدیر منطقه ۵ شهرداری اصفهان: یکی از مباحث آزادسازی است که بیشتر طرح و حدود چهار هزار متر آزادسازی شده، دو یا سه خانه دیگر باقی‌مانده است که درگیر آزادسازی هستیم و با مالکان به نتیجه نرسیدیم که به سمت ماده ۸ رفتیم و تملک در حال انجام است.

مباحث ریالی باقی‌مانده که امیدوارم انجام شود، همچنین منتظر طرح هستیم که طبق دستور شورای اسلامی شهر توسط سازمان طراحی به منطقه ابلاغ و اجرا شود؛ تلاش می‌کنیم که اگر تملک دو ملک باقی‌مانده انجام شود مناقصه فاز یک انجام و سال جاری نیز آغاز شود.

اگر تملک انجام شود در نیمه سال آینده فاز اول به‌طور کامل بهره‌برداری می‌شود.

منبع: imna-827737

1403/10/19 18:02
بازگشت