کد خبر: 15871
تاریخ و ساعت انتشار: 1403/11/18 12:01
منبع: rokhdadshahr.ir

ارایه خدمات سنتی در سیستم‌های مدیریتی موجب نارضایتی شهروندان می‌شود

رئیس کمیسیون پیگیری و نظارت شورای شهر اردبیل گفت: ارایه خدمات سنتی و ضعیف در سیستم‌های مدیریتی موجب نارضایتی شهروندان می‌شود و از این رو ضروری است با تقویت جایگاه سازمان فاوای شهرداری به سمت‌وسوی ارایه خدمات الکترونیکی به شهروندان برویم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اردبیل، سلامت صفری امروز _پنجشنبه هجدهم بهمن_ در نطق پیش از دستور جلسه رسمی شورای شهر با تبریک اعیاد شعبانیه اظهار کرد: پیروزی مردم غزه بر صهیونیسم جهانی را به امت اسلام تبریک گفته و فرارسیدن چهل‌وششمین پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی را گرامی می‌داریم.

وی با بیان اینکه در آستانه تحویل لایحه بودجه پیشنهادی ۱۴۰۴ شهرداری اردبیل هستیم، افزود: شایسته است مردم را در مراحل بررسی بودجه ۱۴۰۴ مشارکت دهیم که به‌صورت برگزاری همایش تخصصی مردمی و دعوت از گروه‌های مختلف و با تجربه می‌توان زمینه این مشارکت را فراهم کرد.

عضو شورای شهر اردبیل با اشاره به اینکه همچنین باید از ابتدای سال ۱۴۰۴ تمام خدمات را به صورت الکترونیکی به مردم ارائه دهیم و روش‌های سنتی را کنار بگذاریم، گفت: از چندین دهه‌ها و سنوات گذشته مردم به علت ارائه خدمات سنتی و ضعیف در سیستم‌های مدیریتی و از وجود بروکراسی‌های پیچیده و گاهاً خطرناک اداری رنج می‌برند و ناراضی هستند.

تخصیص اعتبارات به سازمان فاوا قطره‌چکانی نباشد

رئیس کمیسیون پیگیری و نظارت شورای شهر اردبیل ادامه داد: یکی از فاکتورها و اهرم‌هایی که می‌تواند در شأن و منزلت و جایگاه مردم و ارباب رجوع شهرداری را حفظ کند، تقویت سازمان فناوری و تکمیل تمام حلقه‌های به هم پیوسته شهرداری الکترونیک و ارائه تمام خدمات الکترونیکی به مردم ارسال کنیم.

صفری تصریح کرد: مدیریت سازمان فاوای شهرداری مثل شهر مشهد و اصفهان باید تا حد دستیار ویژه شخص شهردار تحویل گرفته شود، چرا که امروز در این حوزه بالای ۳۰ نوع بستر ارائه خدمات الکترونیک وجود دارد که می‌تواند تحول بزرگی در مدیریت شهری و سالم‌سازی این مجموعه عریض و طویل بیفزاید و در جلب رضایت شهروندان عزیز و مردم اثر مستقیم داشته باشد.

عضو شورای شهر اردبیل بیان کرد: از همه همکاران عزیز در شورا درخواست دارم برای تمام عناوین برنامه‌های پیشنهادی در هر ردیف سازمان فناوری بودجه کافی و تکمیلی اختصاص دهیم، شهردار نیز امکانات و پشتیبانی روحی و رفاهی را فراهم کند و از قطره‌چکانی اعتبارات به سازمان پرهیز کند و با واگذاری به موقع اعتبارات کافی برای خرید تجهیزات جدید و ارتقای نرم‌افزارها و توسعه پروژه‌های فناوری اطلاعات عنایت ویژه را داشته باشند.

رئیس کمیسیون پیگیری و نظارت شورای شهر اردبیل اضافه کرد: در شورا و در ردیف بودجه به هر کدام از معاون‌ها و سازمان‌ها و مناطق شهرداری در سال ۴۰۴ چند پروژه بزرگ ستاره‌دار و ماندگار تعریف کنیم.

وی گفت: ضروری است زمان‌بندی تکمیل پروژه‌های زخمی و نیمه‌کاره موجود چندین ساله را در دل بودجه تعیین تکلیف کنیم و برای تکمیل پروژه‌های نیمه‌کاره زمان‌بندی تعریف کنیم.

عضو شورای شهر اردبیل عنوان کرد: برای مثال احداث پارک و باغ ملی شریعتی، تعریض جنب پل و ساماندهی رودخانه بالیخلی چای، حل مشکلات خروجی محله شهریار، پارک محله جعفریه و سلطان‌آباد، احداث پل‌آقا باقر، احداث پل‌های چند سطحی میدان وحدت، تکمیل خیابان شهدا در شهرک آیت‌الله کاشانی و اتصال به بزرگراه بسیج که ۱۵ سال است نیمه‌کاره مانده باید اجرا و تکمیل شود.

وی ادامه داد: احداث پارک بزرگ منتهی به سر کوچه ۱۴ معصوم کاظم‌آباد، احداث پارک محله امیریه، تعیین تکلیف تیراژه در شورابیل، پروژه‌های نیمه‌کاره دیگری که مردم را رنج می‌دهد و باید مشخص شود که این پروژه‌ها بالاخره چه زمانی تمام خواهند شد.

صفری با اشاره به موتور آب داخل محله پناه‌آباد افزود: از ادوار شورای چهارم و پنجم و ششم یعنی از ۱۲ سال پیش، برداشتن موتور آب پناه‌آباد از وسط خیابان در سرفصل برنامه‌های شورا و شهرداری و در ردیف پیگیری قرار داشت، تک تک اعضای شورا رأی دادند و اعتبار گذاشتند و پیگیری کردند و بازدید کردند تا در نهایت بعد از ۱۲ سال این پروژه نیمه‌تمام به پایان برسد.

وی با تاکید بر جانمایی و تملک احداث بازارچه‌های ثابت و بازار روز به هفتگی در بطن و متن بودجه ۱۴۰۴ بودجه گفت: یک سری ساماندهی اولیه در مورد وانت‌بارها صورت گرفته است اما نارسایی‌هایی بیشتری وجود دارد، در جانمایی‌ها به بازنگری نیاز هست و در ایجاد فضا و محیط آرامش برای میوه‌فروشان و ثابت یا گردشی شدن یک سری مشکلات است که باید رفع شود.

منبع: imna-837306

1403/11/18 12:01
بازگشت