به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان، شیدا حیدریان امروز _شنبه چهارم اسفند_ در نشست با رئیس پارک علم و فناوری کردستان و جمعی از نخبگان و مدیران واحدهای فناورانه استان، اظهار کرد: دنیا به سمت علم و فناوری در حرکت است و جهان امروز به این اقناع و باور رسیده که بدون علم و فناوری نمیتوان به توسعه و اهداف خود رسید.
وی با بیان اینکه حرکت در مسیری که بتوانیم زیرساختها را علمی و گامهای فناورانه در این زمینه برداریم، بسیار ارزشمند است، افزود: اقدام شهرداری سنندج در بهرهگیری از ظرفیت و توان علمی برای تحقق اهداف توسعه شهری اقدامی ارزشمند است و جامعه دانشگاهی نیز استقبال خوبی از این حرکت داشتهاند.
نایب رئیس شورای اسلامی شهر سنندج تصریح کرد: به عنوان نماینده مردم در شورای شهر انتظار داشتیم که خود پارک پیشقدم شود، چراکه علم بدون استفاده ارزشی ندارد و نخبهپروری در دانشگاههای ما زمانی که زمینه بهرهگیری از توان و ظرفیت این نخبگان فراهم شود، ارزشمند خواهد بود.
حیدریان ادامه داد: دانشگاهها بر روی سرمایه انسانی سرمایهگذاری زیادی میکنند اما از این ظرفیت در عرصه عمل آنگونه که باید استفاده نمیشود و از سوی دیگر جامعه نخبگانی از شورا این گلایهمندی را دارند چرا در تصمیمگیری و تصمیم سازی برای شهر از وجودشان استفاده نمیکنیم.
وی با بیان اینکه پارک علم و فناوری بانک اطلاعاتی و لیست نخبگان خود را در اختیار شورای شهر قرار دهد تا بتوانیم از این ظرفیت علمی و نخبگانی در تصمیمگیری و تصمیم سازیها استفاده کنیم، اضافه کرد: امروز جامعه دانشگاهی و علمی با شورای شهر ارتباط و تعاملی ندارند در صورتی که شورای شهر نمایندگان مردم هستند.
نایب رئیس شورای اسلامی شهر سنندج خاطرنشان کرد: مرکز مطالعات شورای شهر سنندج را به زودی فعال کرده است و در این راستا از تمام افراد صاحب نظر و تفکر دعوت میکنیم که یاریگر ما در این راستا باشند.
حیدریان تصریح کرد: تمام کشورهای پیشرفته دنیا که در حوزه اقتصادی حرف برای گفتن دارند به این نتیجه رسیدهاند برای بقا و مانایی توسعه علمی و فناوری را باید محور هر اقدام توسعهای قرار دهند.
وی با بیان اینکه هوشمندسازی شهر لازمه توسعه پایدار است، ادامه داد: مشکلات زیادی در شهر وجود دارد که نه تنها کشور و استان و شهر ما بلکه بسیاری از کشورهای دنیا را درگیر خود کرده است و رفع این چالشها و گرهها نیاز به ایدههای نو و پشتوانه علمی دارد.
نایب رئیس شورای اسلامی شهر سنندج حرکت در مسیر شهرداری و شهر هوشمند را از اقدامات ارزشمند مدیریت شهری در این دوره عنوان کرد و گفت: در ادامه مسیر حرکت روی ریل هوشمند مدیریت شهری، انتظار همراهی و همکاری از سوی جامعه نخبگانی را داریم.
حیدریان اضافه کرد: رفع ترافیک به عنوان یک چالش جدی از مطالبات شهروندان است که در این راستا نیاز به برنامهریزی و هوشمندسازی داریم.
وی تصریح کرد: حرکتی که در زمینه ایجاد زیرساختهای شهر هوشمند با صرف هزینههای قابل توجه از سوی مدیریت شهری انجام شده اقدام ارزشمند و تأثیرگذاری است که آیندگان به نیکی از آن یاد خواهند کرد.
نایب رئیس شورای اسلامی شهر سنندج تاکید کرد: هوشمندسازی شهر در حوزههای مختلف میتواند زمینه خدماترسانی هرچه بهتر را به شهر و شهروندان فراهم کند و این اقدام تأثیرات مثبتی در کاهش ترافیک خواهد داشت.
حیدریان افزود: احداث پارکهای بزرگ مقیاس و توسعه فضای سبز شهری از دیگر اقدامات بسیار مثبت مدیریت شهری در سنندج محسوب میشود که به واقع میتوان گفت این حرکت ریههای تنفسی شهر را تقویت کرده است.
وی با بیان اینکه با دیده منت از ایده و تفکر و خلاقیت تک تک عزیزان استقبال میکنیم، گفت: پروژه قشلاق گریزه که از پروژههای عظیم و تأثیرگذار گردشگری است، بهترین فرصت برای پیادهسازی ایدههای جامعه نخبگانی در حوزه هوشمندسازی است.