به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، منوچهر حبیبی امروز _ پنجشنبه بیست و هشتم فروردین _ در نشست شورای عالی حملونقل و ایمنی با اشاره به موقعیت راهبردی این استان و همجواری آن با کشور عراق، گفت: کرمانشاه با برخورداری از پنج مرز رسمی و فعال با عراق، روزانه میزبان تردد حدود سه هزار وسیله نقلیه سنگین است که در زمینه صادرات و واردات کالا فعالیت دارند. این حجم تردد اگرچه مزایای اقتصادی قابلتوجهی به همراه دارد، اما باعث فرسایش و تخریب جدی زیرساختهای جادهای استان شده است.
وی مرز بینالمللی خسروی را یکی از مبادی مهم تردد زائران اربعین دانست و افزود: حدود ۷۰ درصد زائران اربعین—even آنهایی که از مرز مهران عبور میکنند—از محورهای استان کرمانشاه تردد مینمایند. این مسئله، ضرورت ارتقا کیفیت، ظرفیت و ایمنی جادههای استان را دوچندان میکند.
استاندار کرمانشاه با اشاره به ظرفیتهای غنی گردشگری استان ادامه داد: کرمانشاه با دارا بودن اقلیم چهارفصل و بیش از چهار هزار اثر تاریخی، فرهنگی و طبیعی، یکی از مقاصد پرتردد گردشگری کشور است که در ایام نوروز و تابستان حجم سفرهای جادهای بهطور چشمگیری افزایش مییابد.
وی با تأکید بر نقش کلیدی استان در خدماترسانی به حوزههای مختلف از جمله اقتصاد، گردشگری و زائرپذیری، تصریح کرد: انتظار میرود دولت نگاه ویژهای در قالب تخصیص اعتبارات مناسب برای بهسازی جادهها، رفع نقاط حادثهخیز و افزایش ایمنی مسیرهای تردد در دستور کار قرار دهد.
حبیبی با اشاره به ضرورت تسریع در تکمیل قطعات ۹ و ۱۰ بزرگراه کربلا، آن را پروژهای راهبردی در خدمترسانی به زائران دانست و از وزارت راه و شهرسازی خواست اعتبارات لازم برای این محور و همچنین بهسازی جادههای اصلی، فرعی و روستایی را در اولویت قرار دهد.
وی در پایان با اشاره به رشد بومگردی و تردد در محورهای روستایی، افزایش دوربینهای هوشمند و سامانههای کنترل سرعت را برای کاهش تصادفات ضروری دانست و خواستار تقویت زیرساختهای نظارتی و حفاظتی در جادهها شد.