کد خبر: 19448
تاریخ و ساعت انتشار: 1404/02/03 13:55
منبع: rokhdadshahr.ir

طرح پزشک خانواده در استان اردبیل اجرا می‌شود

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل گفت: در حوزه بهداشت نیز در راستای سیاست‌های وزرات بهداشت و تأکیدات رئیس‌جمهور مبنی بر آغاز طرح پزشک خانواده، این طرح را از روستاها و شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر در استان اردبیل آغاز خواهیم کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اردبیل، بهزاد داورنیا امروز _چهارشنبه سوم اردیبهشت_ در نشست خبری با خبرنگاران ضمن گرامیداشت هفته سلامت و با اشاره به شعار این هفته مبنی بر «سرآغازی سلامت _ آینده‌ای سرآمد» اظهار کرد: طرح کشوری پزشک خانواده و نظام ارجاع با مطالبه‌گری مستقیم رئیس‌جمهور آغاز شده است و در اردبیل نیز در روستاها و شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر اجرا خواهد شد.

وی افزود: در این طرح، پزشک منتخب مردم با هدف ارتقای سلامت مردم عزیز در روستا و شهر، مسئول مستقیم سلامت افراد هستند و در صورت نیاز بیمار را به متخصص ارجاع خواهند داد.

وی با بیان اینکه همواره مأموریت اصلی این سازمان ارتقای سلامت و بهبود کیفیت وضعیت بهداشتی و درمانی در سطح استان اردبیل است، گفت: تکمیل بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی نجف‌زاده اردبیل اصلی‌ترین اولویت حوزه درمان استان است و تسریع در فعالیت عمرانی این پروژه یکی از مصرانه‌ترین پیگیری‌ها با حمایت نمایندگان استان در مجلس و استاندار اردبیل است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل گفت: مطابق برنامه‌ریزی‌های انجام شده تکمیل بیمارستان نجف‌زاده سه هزار میلیارد تومان اعتبار دارد که اگر سالانه یک هزار میلیارد تومان اختصاص پیدا کند، بدون شک تا سه سال آینده به پایان خواهد رسید.

داورنیا با اشاره به اینکه تغییر مجری پروژه بیمارستان نجف‌زاده برای کسب و جذب اعتبارات دولتی بیشتر از منابع متمرکز بهداشت و درمان وزارت یک ضرورت بود، افزود: به شدت پیگیر این امر هستیم و تلاش این است تا انتهای شهریور شاهد مرحله اسکلت بیمارستان به پایان برسد و وارد فاز جدید عملیات شویم.

وی با اشاره به اینکه اعتبارات دانشگاه علوم پزشکی اردبیل در سال ۱۴۰۴، ۳۲ درصد افزایش داشته است، اضافه کرد: در قبال این افزایش، تعرفه‌های درمانی نیز ۴۶ درصد افزایش دارد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل در تشریح تمام فعالیت‌های دانشگاه علوم پزشکی در حوزه درمان، بهداشت، آموزشی، پژوهشی و دانشجویی گفت: به طور مثال در حوزه آموزشی عملیات احداث یک مجتمع آموزشی و فرهنگی مدرن در فضای سه هزار متری دارای امکانات کامل شامل سالن اجتماعات، کارگاه‌ها، اقامتگاه و سالن مطالعه آغاز شده است که ۵۰ میلیارد تومان برای این پروژه اختصاص‌پیدا کرد.

وی با اشاره به ساماندهی فضاهای درمانی گفت: در این راستا علاوه بر ارتقای تجهیزات از جمله خرید دستگاه‌های «سی. تی. اسکن و ام. ار. آی» ساماندهی اورژانس بیمارستان بوعلی و علوی آغاز شده است و در ادامه نیز شاهد ساماندهی فضاهای درمانی و آموزشی این بیمارستان‌ها خواهیم بود.

داورنیا بیان کرد: در حوزه بهداشت نیز در راستای سیاست‌های وزرات بهداشت و تأکیدات رئیس‌جمهور مبنی بر آغاز طرح پزشک خانواده، این طرح را از روستاها و شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر در استان اردبیل آغاز خواهیم کرد.

وی اضافه کرد: در حوزه دانشجویی نیز احداث دو باب خوابگاه ۴۰۰ تخته را آغاز کرده‌ایم.

منبع: imna-860175

1404/02/03 13:55
بازگشت