به گزارش خبرگزاری ایمنا، امروز در بسته خبری پنجره امید به سراغ تحول در روشهای صادراتی ایران با نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۵ میرویم، در ادامه نیز برگزاری کنفرانس بینالمللی هوش مصنوعی با هدف همافزایی میان دانشگاه و صنعت مطرح شده است، همچنین توسعه همکاریهای راهبردی ایران و ازبکستان با محوریت تشکیل صندوق سرمایهگذاری مشترک، افزودن ۵۰ درصد به ظرفیت نیروگاههای تجدیدپذیر و ذخایر زنجیره تأمین در وضعیت اطمینانبخش نیز از جمله موضوعاتی است که در ادامه جزئیات بیشتر آن بیان شده است.
تحول در روشهای صادراتی ایران با نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۵ / حضور ۱۱۰ کشور در این رویداد
نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۵ که با هدف تقویت تعاملات اقتصادی و ایجاد همکاریهای جهانی برگزار میشود، بزرگترین رویداد تجاری- اقتصادی کشور است که با حضور ۱۱۰ کشور و صدها شرکت، فرصتی برای ارتقای صادرات غیرنفتی، جذب سرمایه خارجی و معرفی دستاوردهای صنعتی ایران به جهان فراهم میکند.
آرمان خالقی، دبیرکل خانه صنعت، معدن و تجارت ایران به خبرنگار ایمنا میگوید: نمایشگاه اکسپو بهعنوان یک رویداد بینالمللی با هدف معرفی توان صادراتی کشور طراحی شده است و در این مجموعه، شرکتهای دارای ظرفیت صادراتی که اکنون در حال صادرات به کشورهای دیگر هستند یا توانمندی صادراتی خود را دارند، محصولات و خدمات خود را به نمایش میگذارند، از سوی دیگر، هیئتهای تجاری خارجی که از کشورهای مختلف به ایران سفر میکنند، با بازدید از نمایشگاه از این ظرفیتها مطلع میشوند و جلسات تجاری دوطرفه (B۲B) با شرکتهای ایرانی برگزار میشود.
کنفرانس بینالمللی هوش مصنوعی با هدف همافزایی میان دانشگاه و صنعت برگزار میشود
ایمان صادقخانی، دبیر اجرایی کنفرانس بینالمللی هوش مصنوعی گفت: همایش بینالمللی هوش مصنوعی رویدادی منحصربهفرد در حوزه هوش مصنوعی است که با هدف همافزایی میان دانشگاه و صنعت، گسترش مرزهای دانش و ایجاد بستری برای تبادل تجربیات بینالمللی برگزار میشود.
وی ادامه داد: بیش از ۱۲۰ مقاله علمی از پژوهشگران شش کشور به دبیرخانه همایش ارسال شد که پس از طی فرایند داوری علمی و دقیق، ۷۰ مقاله پذیرفته شد و ۲۰ مقاله برتر برای ارائه حضوری انتخاب شدهاند، از این میان نویسندگان ۱۰ مقاله برتر کشور ایران برای ارائه حضوری به کشور عراق اعزام خواهند شد.
دبیر اجرایی این کنفرانس عنوان کرد: در این کنفرانس، موضوعات متنوعی از جمله کاربرد هوش مصنوعی در شهرهای هوشمند، صنایع، پزشکی، آموزش، انرژی، محیطزیست، مالی و حقوقی و ابعاد اخلاقی و اجتماعی این فناوری بررسی خواهد شد. تلاش کردهایم تا فضایی علمی، تخصصی و همافزا برای همه علاقهمندان به فناوریهای نوین ایجاد کنیم.
لیگ والیبال قهرمانان زنان آسیا؛ ۸ تیم صعودکننده مشخص شدند
مرحله مقدماتی نخستین دوره لیگ قهرمانان زنان آسیا روز سهشنبه، دوم اردیبهشت به پایان رسید و هشت تیم صعودکننده به مرحله یکچهارم نهایی این رقابتها مشخص شدند.
در پایان مرحله مقدماتی تیمهای قزاقستان (ژت یوسو وی سی) و فیلیپین (کریم لاین کول اسمشرز) از گروه اول، چین تایپه (تای پاور) و فیلیپین (پترو گاز انجلز) از گروه دوم، چین (بایک موتور) و ویتنام (وی تی وی بین داین لونگ آن) از گروه سوم و تایلند (ناخون راتچاسیما) و فیلیپین (های اسپید هیترز) از گروه چهارم با کسب رتبههای اول و دوم راهی مرحله یکچهارم نهایی شدند.
تیم والیبال سایپا ایران، اردن (الناصر کلاب)، هنگکنگ (هیپ هینگ) و استرالیا (کوئینز لند پایرتز) نیز به قرار گرفتن در رتبه سوم چهار گروه مرحله مقدماتی به کار خود در این رقابتها پایان دادند.
توسعه همکاریهای راهبردی ایران و ازبکستان با محوریت تشکیل صندوق سرمایهگذاری مشترک
در دیدار هیئت بلندپایه اقتصادی ازبکستان با مسئولان صندوق توسعه ملی، بر لزوم تقویت همکاریهای اقتصادی میان دو کشور تأکید و پیشنهاد ایران برای ایجاد صندوق سرمایهگذاری مشترک با استقبال طرف ازبک همراه شد.
۵۰ درصد به ظرفیت نیروگاههای تجدیدپذیر افزوده شده است
مدیرعامل شرکت توانیر گفت: تا امروز ۱۶۲۰ مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر به بهرهبرداری رسیده و از ابتدای دولت چهاردهم، ۵۰ درصد به ظرفیت نیروگاههای تجدیدپذیر افزوده شده است.
پایداری بازار شیرخشک برای کودکان زیر ۲ سال / ذخایر زنجیره تأمین در وضعیت اطمینانبخش
علی صفا، مدیرکل فراوردههای طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو با اشاره به بررسی عملکرد پنج شرکت اصلی تولیدکننده شیرخشک در فروردین ۱۴۰۴ و پایداری بازار شیرخشک ویژه گروه سنی زیر دو سال در نخستین ماه سال اظهار کرد: بر پایه اطلاعات ثبتشده، مجموع تولید این شرکتها به بیش از شش میلیون قوطی رسیده که با رقم مصرف گزارششده در همین ماه فاصلهای بسیار اندک دارد، این همراستایی میان تولید و مصرف، نشانهای از ثبات در زنجیره تأمین شیرخشک است.
وی افزود: علاوه بر تولید، بررسی موجودی شرکتهای تولیدکننده، شرکتهای توزیعکننده و داروخانهها نشان میدهد که در پایان فروردین بیش از یکونیم میلیون قوطی شیرخشک در زنجیره تأمین کشور موجود بوده است؛ رقمی معادل بیش از ۲۵ درصد مصرف ماهانه که سطح مناسبی از اطمینان را برای ماههای آینده فراهم میکند.
مدیرکل فراوردههای طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو تأکید کرد: پایش مستمر اطلاعات تولید و توزیع و مدیریت تقاضا، از جمله اقدامات کلیدی سازمان برای حفظ تعادل بازار شیرخشک است و با تکیه بر ظرفیت تولید داخلی، برنامهریزی شده تا در سال جاری نیز پاسخگویی کامل به نیاز مصرفکنندگان این گروه سنی انجام شود.