به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از معاونت ریاستجمهوری در امور زنان و خانواده، زهرا بهروزآذر با به صدا در آوردن زنگ سپاس مقام معلم، ضمن با گرامیداشت مقام معلم، نقش بیبدیل فرهنگیان را در شکلدهی به شخصیت و آینده دانشآموزان یادآور شد و معلمان را سرمایههای ارزشمند کشور دانست و با اشاره به نقش روزافزون فناوریهای نوین از جمله هوش مصنوعی در حوزه آموزش اظهار کرد: امروز ابزارهای نوین، دسترسی به دانش را تسهیل کرده است و مسیر یادگیری برای دانشآموزان دیگر یک نسخه واحد نیست، اما معلمان، طراح مسیر یادگیری منحصربهفرد و مبتنی بر ویژگیهای هر دانشآموز هستند.
وی افزود: امروز معلم فقط انتقالدهنده دانش نیست، او موضوعاتی را که در هیچ هوش مصنوعی وجود ندارد، آموزشی میدهد و معلم امروز بیش از هر چیز، پرورشدهنده ایمان، امید و اعتماد به نفس است.
معاون رئیسجمهور در امور زنان و خانواده با اشاره به جایگاه والای دختران ایران اسلامی در عرصههای مختلف، آینده کشور را در دستان توانمند و خلاق آنها دانست و اظهار کرد: دختران این سرزمین افتخار ایران هستند و آیندهای روشن و پرامید برای کشور رقم خواهند زد.
بهروزآذر تصریح کرد: نخستین پیام تبریک برای معلمان مدرسه که با روحیهای ستودنی و عشقی بیدریغ، در مسیر آموزش، تربیت و حمایت از کودکان کار و در معرض آسیب گام برمیدارند و تبریک دوم به دانشآموزان این مدرسه است که هر یک با صبر، اراده، امید و توان ایستادن در برابر دشواریها، خود الگویی برای آموزش هستند.
وی با اشاره به وجود فرصت همآموزی در فضای مدرسه اضافه کرد: مدرسه تنها جایی برای آموزش از معلم به شاگرد نیست؛ اینجا آموزش متقابل است، ما نیز از دانشآموزان میآموزیم و شما هم معلمان ما هستید، ما درسهای بزرگی چون پایداری، حل مسئله، امید و خلق فرصت در دل تهدید را از شما فرامیگیریم.
در این بازدید، معاون رئیسجمهور در امور زنان و خانواده ضمن بازدید از بخشهای مختلف این مجموعه مدارس، از نمایشگاه دستسازههای دانشآموزی، ابتکارات و توانمندیهای علمی و هنری دانشآموزان که به مناسبت ۱۰ سالگی این مجموعه برپا شده است، دیدن کرد و به توضیحات دانشآموزان درباره دستسازههای و فرایند ساخت آنها و دستاندرکاران این مجموعه و دانشآموزان گوش کرد و با آنها به گفتوگو پرداخت.
در پایان این بازدید، بهروزآذر از مینیبوس سیار آموزش جابزی (جای بازی) که خدمات آموزشی، مددکاری و روانشناسی به کودکان کار ارائه میدهد، بازدید کرد و سپس از فضاهای آموزشی مجموعه مدارس پسرانه صبح بازدید کرد.
به گزارش ایمنا، مرکز آموزش کودکان کار و آسیب صبح رویش که از سال ۱۳۹۳ آغاز به کار کرده است، هماکنون ۱۰۱۷ دانشآموز زیر ۱۸ سال، ۲۵۰ دانشآموز شامل افراد بالای ۱۸ سال و مادران را تحت آموزش و خدمات حمایتی خود دارد؛ این مجموعه غیردولتی زیر نظر سازمان آموزش و پرورش است و با حمایت خیرین به ارائه خدمات آموزشی، پرورشی و مددکاری به مخاطبان خود با هدف آموزش همهجانبه و توانمندساز برای کودکان، افزایش آگاهی و مشارکت برای جامعه و آگاهیبخشی به تصمیمگیران درباره ریشهها و راهکارهای پایدار معضل کار کودک میپردازد.