به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بینالملل استانداری اصفهان، روحالله دهقانی فیروزآبادی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاستجمهوری در آئین امضای توافقنامه همکاری میان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان اظهار کرد: بر پایه این توافق نامه اقتصاد دانشبنیان استان اصفهان در دو سال رشد ۴۰ درصدی میکند.
وی افزود: با امضای این توافقنامه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری هزار میلیارد تومان برای حمایت از اقتصاد دانشبنیان استان سرمایه میآورد.
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاستجمهوری در ادامه از بسته تشخیص پارگی غشای جنین هم رونمایی کرد؛ فناوریای برای پیشگیری از سقط جنین محصولی دانش بنیان با پشتوانه ۵ سال کار تحقیقاتی که از سقطهای ناگهانی جنین پیشگیری میکند.
افتتاح کارگاههای اقتصاد دانشبنیان و برج فناوری با ۱۴ طبقه دیگر برنامههای معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاستجمهوری در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان بود.
سیدرضا مرتضوی، استاندار اصفهان در قرارگاه اقتصاد دانشبنیان استان اظهار کرد: از ابتدای فعالیت در دولت سیزدهم، مجموعههای اقتصادی بزرگ استان را بر استفاده از ظرفیتهای فناورانه استان ملزم کردیم.
وی افزود: یکی از تلاشهای مدیریت استان ملزم کردن شرکتهای بزرگ به بهرهمندی از ظرفیتهای فناورانه درون استان است.
استاندار اصفهان بیان کرد: در این راه فشارهایی را نیز متحمل شدیم، اما بر عهد خود پافشاری کردیم تا مجموعههای تولیدی بزرگ استان از ظرفیتهای فناورانه استان استفاده کنند.
مرتضوی بیان کرد: یکی از ظرفیتهای جدی استان، ظرفیت نیروی انسانی در حوزههای اقتصاد دانشبنیان و فناوری است.
وی با اشاره به بازدید رئیسجمهور شهید از شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان در جریان سفر به استان، گفت: شهید جمهور آیت الله رئیسی پس از این بازدید، ذهنیت فوقالعادهای از ظرفیتهای فناوری استان پیدا کردند.
استاندار اصفهان افزود: به نحوی که پس از بازدید عنوان کردند، «بدون شک قطب علم و فناوری کشور شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان است.»
مرتضوی خاطرنشان کرد: ایشان در ادامه تأکید کردند که این ظرفیت را قدر بدانیم و این سطح از علم و فناوری در استان را رشد و ارتقا دهیم.
وی عنوان کرد: تمرکز ما به سمت حفظ و ارتقا ظرفیتهای فناورانه استان است تا از استعدادهای استان غافل نشویم.
استاندار اصفهان گفت: وظیفه ما رفع گلوگاههای این مسیر، تقویت منابع انسانی و حمایت از فعالیتهای دانشبنیان استان است.
مرتضوی افزود: گاهاً به دلیل عدم جذب نیروی مستعد، سرخوردگیهایی به وجود میآید که تنها راه مقابله با این مورد ظرفیتسازی در حوزههای فناورانه است.