حمیدرضا ترقی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا، با اشاره به آغاز فرایند معرفی کابینه دولت چهاردهم توسط رئیس جمهور به مجلس برای گرفتن رأی اعتماد اظهار کرد: تاکنون همانگونه که رئیس جمهور قول داده بود به وعده خود عمل کرده و ترکیبی از وزرایی که رشته تخصصی آنها با آن مسئولیت یا وزارت مرتبط است را از جناحها و دولتهای گوناگون به مجلس معرفی کرده و خواهد کرد.
وی افزود: به نظر میرسد تعداد قابل توجهی از افراد پیشنهاد شده از تجربه و توانمندی مناسبی برای ایفای مسئولیتهای مربوطه برخوردار باشند.
این فعال سیاسی اصولگرا یادآور شد: البته دقت به شاخصههای مورد تاکید رهبر معظم انقلاب در انتخاب وزرا توسط رئیس جمهور به ویژه کارآمدی، تشرع، تا بن دندان معتقد بودن به مبانی و آرمانهای انقلاب اسلامی و نیز نداشتن زاویه با نظام اسلامی بسیار حائز اهمیت است و از نکات مهمی است که نمایندگان باید به آن توجه کنند.
وی ابراز کرد: نمایندگان مجلس شورای اسلامی بر اساس مستنداتی که از لیست وزرای پیشنهادی در کمیتههای مربوطه استعلام خواهند گرفت، این افراد را مورد بررسی قرار خواهند داد تا مشخص شود هر کدام از آنها چه تعدادی از شاخصههای مذکور و مرتبط با آن وزارتخانه مطرح شده را دارا هستند و بر اساس آن نظر نهایی خود را در دادن رأی اعتماد ارائه خواهند داد.
ترقی تاکید کرد: به نظر میرسد رئیس جمهور در مجموع ترکیبی معتدل و فراجناحی را پیشنهاد داده است؛ البته در حوزه اقتصاد هنوز اطمینانی به اینکه افراد پیشنهاد شده از پس گرفتاریهای اقتصادی کشور برآیند وجود ندارد.
وی خاطر نشان کرد: در حوزه فرهنگ نیز با توجه به اینکه در جنگ فرهنگی با دشمن قرار گرفتهایم و سکانداران فرهنگ دولت باید از توانمندی بالایی برای مقابله با تهاجمات فرهنگی برخوردار باشند اما عناصر قوی، کارآمد، دارای تئوری و برنامه مطبوع برای حل مشکلات فرهنگی کشور دیده نمیشود.
قائممقام حزب موتلفه اسلامی تاکید کرد: در مجموع رئیس جمهور برای بار اول، ترکیب جامع و خوبی را به مجلس شورای اسلامی پیشنهاد داده است که یقیناً تعداد قابل توجهی از آنها رأی اعتماد را از نمایندگان خواهند گرفت و به سوالات و ابهامات مجلس پاسخ خواهند داد اما به هر روی ممکن است تعدادی هم رأی اعتماد لازم را کسب نکنند.