به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، حسن خیریانپور امشب _سهشنبه یکم آبان _ در حاشیه جلسه با سرمایهگذاران پروژههای غرب مازندران در گفتوگو با خبرنگار اظهار کرد: این جلسه در پی حضور استاندار در دفتر غرب استان دستور کار قرار گرفت.
وی با اشاره بهعنوان سال بر جهش تولید با مشارکت مردمی، افزود: جهش تولید مطمئناً بدون سرمایهگذاری بیشتر و بهتر تحقق نمییابد.
معاون استاندار مازندران با بیان اینکه برای افزایش رشد اقتصادی در استان نیاز به اجرای عملیاتی است، تصریح کرد: این اجرای عملیاتی برنامهریزی انجام و به دستگاهها ابلاغ شده و در فصل اول قانون برنامه هفتم یک فصل به رشد اقتصادی اختصاص یافته است.
خیریانپور با تاکید بر اینکه برای تحقق رشد اقتصادی نیازمند به ارتقای بهرهوری در همه زمینهها و توسعه سرمایهگذاری داریم، اظهار داشت: در امر سرمایهگذاری باید هم داخلی و هم خارجی انجام شود.
وی با اشاره به اینکه در مازندران سرمایهگذار در امر تولید محصولات کشاورزی نیاز اساسی است، افزود: در این استان سالانه بالغ بر هفت و نیم میلیون تن بهترین محصولات کشاورزی را تولید داریم که بخش عمده آن علاوه بر تأمین نیاز استان، صادرات محور هم هست.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری مازندران از رتبه اول این استان در تولید ۱۴ محصول کشاورزی در سطح کشور مطرح کرد و گفت: طی شش ماهه سالجاری ۹۶۱ هزار تن انواع کالاها از مبدا گمرکهای استان به کشورهای هدف صادرات انجام شده و بالغ بر ۱۷۳ میلیون دلار برآورد میشود.
وی با بیان اینکه بهلحاظ وزنی ۲۵ درصد و ارزشی ۱۴ درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش داشتیم، مطرح کرد: فعالسازی دیپلماسی اقتصادی و بحث کریدور شمال به جنوب، ارتقای ترانزیت از جمله برنامههای استان مازندران است؛ در این فصل نیز صادرات مرکبات شروع و در حال اجراست.
خیریانپور برداشت مرکبات را از ۱۲ آبان و محصول کیوی را در مازندران از ابتدای مهر سالجاری بیان کرد و گفت: با توجه به جایگاه استان سرمایهگذاری میتواند بر جهش تولید تأثیرگذار باشد.
معاون استاندار مازندران با اشاره به اینکه با برگزاری این جلسه رفع موانع یکی از سرمایهگذاران بزرگ منطقه کلاردشت رسیدگی و در جلسه رفع موانع تولید مرتفع شده است، یادآور شد: با اجرای این پروژه بالغ بر ۱۵ هزار میلیارد تومان سرمایهگذاری بههمراه خواهد داشت.
وی افزود: در بحث تولید و سرمایهگذاری کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید را در سطح فعال کرده و شناسایی ریز موارد تولید انجام و مورد رسیدگی قرار میگیرد.
خیریانپور یکی از برنامههای توسعه هفتم و دولت بحث اشتغال و کاهش نرخ بیکاری مطرح و خاطرنشان کرد: در مازندران براساس آخرین آمار نرخ بیکاری ۵.۱ درصد کاهش یافته و در این ردهبندی کاهش نرخ بیکاری جزو دومین استان کشور قرار گرفتیم؛ طبق پیشبینی برای سهمیه اشتغال مازندران در سال گذشته با ۱۱۸ درصد عملکرد داشته و امسال ۴۴ هزار سهمیه پیشبینی شده که توجه به حوزه فارغالتحصیلان بیکار بیشترین مورد در این استان خواهد بود.