به گزارش اکوایران، در بسته این هفته خبرهایی می‌خوانید از: رقابت داغ بین «زودپز» رامبد جوان و «صبحانه با زرافه‌ها» سروش صحت برای فتح گیشه، تصاویری از پایان فیلم‌برداری فصل چهارم سریال «زخم کاری»، ۱۰ فیلم ایرانی حاضر در جشنواره آسیایی بارسلون، جایزه ویژه اکادمی اسکار به ۲ سینماگر ایرانی و جوایزی که «پیر پسر» در لندن بدست آورد.

شروع یک میلیاردی فیلم سروش صحت در روز اول اکران/ رقابت «صبحانه با زرافه‌ها» با «زودپز»

جدیدترین فیلم سروش صحت نخستین روز اکران خود را با پیش‌فروش بیش از یک میلیارد تومان بلیت آغاز کرد.

«صبحانه با زرافه‌ها» که سال گذشته در جشنواره فیلم فجر رونمایی شده بود، سرانجام به اکران رسید و از دیروز، ۹ آبان‌ماه میزبان مخاطبان خود خواهد بود.

این فیلم که پس از «جهان با من برقص» دومین فیلم سروش صحت است با یک ترکیب بازیگری متفاوت از بهرام رادان، هادی حجازی‌فر، هوتن شکیبا، بیژن بنفشه‌خواه و پژمان جمشیدی روانه اکران شده است.

در روز اول اکران عمومی و تا پیش از ظهر نهم آبان، حدود یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان بلیت برای این فیلم فروخته شده و به نظر می‌رسد رقابت جدی این فیلم با «زود پز» رامبد جوان در هفته‌های پیش‌رو جدی شود.

فیلم رامبد جوان که پس از «تگزاس ۳»، «تمساح خونی» و «مست عشق» در رده چهارم جدول فروش سینماها قرار دارد، از ۱۷ مهرماه تا کنون بیش از ۱۰۰ میلیار تومان بلیت فروخته و حدود یک میلیون و ۸۰۰ هزار نفر هم تماشاگر داشته است. 

پایان تصویربرداری زخم کاری 4 در نروژ

تصویربرداری فصل چهارم «زخم کاری» به کارگردانی حسین مهدویان، یکشنبه -6 آبان- در نروژ به پایان رسید.

با نزدیک شدن به پخش فصل چهارم «زخم کاری»، تصویربرداری بخش‌های خارج از کشور این فصل به پایان رسید.

گره اصلی سریال «زخم کاری» از فصل یک تا پایان فصل سه، قرارداد نروژی‌ها و انتقال پول این قرارداد به حساب مالک بود که حالا با فیلمبرداری در اسلو پایتخت نروژ، ماجرای «زخم کاری» وارد فاز جدیدی می‌شود.

گفته می‌شود «زخم‌ کاری ۴» پس از پایان سریال «بازنده» از فیلیمو پخش می‌شود و این فصل، پایان این سریال خواهد بود. 

این سریال به کارگردانی محمدحسین مهدویان و تهیه‌کنندگی محمدرضا تخت‌کشیان ساخته شده است. 

1986632_809

1986631_996

۱۰ فیلم ایرانی در جشنواره آسیایی بارسلون

دوازدهمین جشنواره فیلم‌های آسیایی بارسلون از تاریخ ۲۴ اکتبر تا سوم نوامبر (۲ تا ۱۳ آبان) در شهر بارسلون اسپانیا برگزار می‌شود و فیلم‌های «روستای بی فرزند» رضا جمالی، «سلولوئید زیرزمینی» ساخته احسان خوشبخت، «فصل آلوچه‌های سبز» به کارگردانی علی بیات، «آشغال‌ها و عروسک‌ها» ساخته منیژه حکمت، «کیک محبوب من» ساخته مشترک مریم مقدم و بهتاش صناعی‌ها، «خاطرات بندباز» به کارگردانی حامد رجبی، «آیه‌های زمینی» به کارگردانی علی عسگری و علیرضا خاتمی، «دانه انجیر معابد» ساخته محمد رسول‌اف ، «ترک عمیق» ساخته آرمان زرین کوب و «نبودنت» به کارگردانی کاوه سجادی حسینی در این رویداد سینمایی به نمایش گذاشته می‌شوند.

کامیار محسنین و نسترن مولوی هم از داوران ایرانی حاضر در بخش اصلی این رویداد سینمایی هستند.

جشنواره فیلم آسیایی بارسلونا امسال و در دوازدهمین دوره خود، میزبان نمایش صد فیلم تجربی و مستقل سینمای نوین آسیاست و فیلم‌هایی از بیست کشور آسیایی و اقیانوس آرام در آن شرکت خواهند داشت.

«پیر پسر» بهترین فیلم یک جشنواره سینمایی در انگلیس

فیلم سینمایی «پیر پسر» ساخته اکتای براهنی در بیست و چهارمین دوره جشنواره فیلم لندن‌بریز انگلیس جایزه بهترین فیلم را دریافت کرد.

جشنواره فیلم لندن‌بریز (London Breeze Film Festival) هرساله در هفته‌ی آخر اکتبر در شهر لندن برگزار می‌شود و در این دوره که بیست و چهارمین دوره‌ی خود را برگزار کرد، فیلم سینمایی «پیرپسر» جایزه بهترین فیلم داستانی جشنواره را به خود اختصاص داد.

فیلم سینمایی «پیر پسر» ۱۹۰ دقیقه است و دومین ساخته‌ی اکتای براهنی است که پیش‌تر برنده جایزه پرده بزرگ بهترین فیلم از پنجاه و سومین دوره فستیوال فیلم روتردام شده و در فستیوال فیلم ترانسیلوانیا رومانی نیز به عنوان بهترین پرفورمنس و اجرای بازیگران مورد تقدیر قرار گرفت.

‌‎همچنین حسن پورشیرازی برای بازی در این فیلم سینمایی جایزه‌ی بهترین بازیگر مرد بیست و سومین دوره‌ جشنواره فیلم ترانسیلوانیا رومانی را از آن خود کرده است.

این فیلم همچنین برنده‌ی جایزه بهترین فیلم بخش سینمای جهان در فستیوال فیلم گالوی ایرلند نیز شده است.

جایزه ویژه اکادمی اسکار به ۲ سینماگر ایرانی

رها امیرفضلی و شادی کرم‌رودی جایزه فلوشیپ طلایی آکادمی ۲۰۲۴ را برای زنان دریافت خواهند کرد.

به عنوان بخشی از کار توسعه و مشارکت استعدادهای جهانی آکادمی، جایزه فلوشیپ طلایی برای زنان، یک برنامه یک ساله است که شامل حمایت، راهنمایی و دسترسی به فرصت‌های شبکه‌ای برای فیلمسازان زن در حال ظهور است.

آکادمی در حال حاضر سالانه دو فلوشیپ، یکی به یک فیلمساز مقیم آمریکا و دیگری به یک فیلمساز غیر آمریکایی اعطا می‌کند.

امیرفضلی نویسنده، کارگردان و تهیه کننده ایرانی مقیم نیویورک است. او در حال حاضر مشغول تحصیل در رشته تولید فیلم و سریال در مدرسه هنر تیش (مرکز مطالعه در زمینه هنر و رسانه دانشگاه نیویورک) است اولین فیلم امیرفضلی با عنوان «در سرزمین برادران» امسال در جشنواره فیلم ساندنس به نمایش درآمد و جایزه کارگردانی در بخش مسابقه دراماتیک سینمای جهان را از آن خود کرد.

شادی کرم‌رودی نیز بازیگر، کارگردان، نویسنده و تهیه کننده ایرانی است که تحصیلات خود را در رشته فیلمسازی و بازیگری در مدرسه فیلم کارنامه تهران گذرانده و لیسانس نوازندگی از دانشگاه هنر تهران و فوق لیسانس ادبیات نمایشی از دانشگاه سوره دریافت کرده است. در سال ۲۰۲۴، از کرم‌رودی برای شرکت در لابراتوار استعدادها و ایستگاه فیملنامه‌نویسی برلیناله با فیلمنامه بلندش «صدای نجوایت را می‌شنوم» دعوت به عمل آمد.

اولین حکم رئیس جدید سازمان سینمایی

رائد فریدزاده، رئیس جدید سازمان سینمایی در اولین حکمش، مسعود نجفی را به عنوان مشاور رئیس و مدیر کل روابط عمومی سازمان سینمایی منصوب کرد.

از جمله فعالیت‌های نجفی که پیش از این نیز بین سال‌های ۹۶ تا ۱۴۰۰ عهده دار این مسئولیت بوده، می‌توان به بیش از دو دهه حضور در حرفه خبرنگاری، روزنامه نگاری، سردبیری و مدیر مسئولی، تهیه و کارگردانی چندین فیلم مستند و برنامه تلویزیونی و تالیف چندین جلد کتاب سینمایی اشاره کرد.

مدیریت روابط عمومی هفت دوره جشنواره فیلم فجر، ریاست شورای مرکزی صنف مدیران تبلیغات سینمای ایران، دبیری دو دوره جشنواره فیلم های صنعتی، مدیریت پردیس‌های سینمایی تماشا و باغ کتاب، مدیریت پخش تصویر شهر، داوری بخش سینمایی پنج دوره جشن سینمای ایران و عضویت در شورای جشنواره های سازمان سینمایی از جمله سوابق اجرایی و حرفه‌ای این عضو انجمن منتقدان و نویسندگان سینمایی محسوب می‌شود.

یزدان عشیری پیش از او عهده‌دار این سمت بود.

مسعود+نجفی