سه شنبه، 29 آبان 1403
ایده خبر » ورزشی » صدور مجوز ساخت ۲ طبقه مازاد با تجمیع پلاک‌های ریزدانه در بافت فرسوده

صدور مجوز ساخت ۲ طبقه مازاد با تجمیع پلاک‌های ریزدانه در بافت فرسوده

کد خبر: 11928

معاون شهرسازی و معماری شهردار اصفهان گفت: ابلاغیه‌ای از سوی شورای عالی شهرسازی و معماری درباره اهدای مشوق‌هایی در بافت فرسوده صادر شده است که بر اساس آن اگر تجمیع پلاک‌های ریزدانه صورت بگیرد و زمین مورد نظر برای ساخت‌وساز ۴۰۰ متر شود، مجوز ساخت دو طبقه مازاد صادر می‌شود.

سیدمرتضی حسام‌نژاد در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: موضوعی که سال جاری مطرح شد، ابلاغیه‌ای از سوی شورای عالی شهرسازی و معماری درباره اهدای مشوق‌هایی در بافت فرسوده برای نحوه استقرار در، فضای تجاری در طبقه همکف و استقرار سایر موارد و از همه مهم‌تر احداث طبقه مازاد بر کد ارتفاعی مصوب منطقه بود؛ در این ابلاغیه اشاره شده بود که با شرایط احراز گذر و مساحت، یک طبقه مازاد بر کد ارتفاعی منطقه به پلاک‌های واقع در داخل بافت فرسوده داده شود.

وی افزود: بر اساس این ابلاغیه، اگر تجمیع پلاک‌های ریزدانه صورت بگیرد و زمین مورد نظر برای ساخت‌وساز ۴۰۰ متر شود، مجوز ساخت دو طبقه مازاد صادر می‌شود که این فرایند تشویق مؤثری بود و موجب ترغیب مالکان و سرمایه‌گذاران برای فعالیت در صنعت ساخت‌وساز شد.

معاون شهرسازی و معماری شهردار اصفهان خاطر نشان کرد: ماهانه ۲۴ مورد صورتجلسه خاص درباره نحوه حمایت تنظیم می‌کنیم که در گذشته یک سوم این میزان بود، همچنین در معاونت شهرسازی و معماری شهرداری و در استان مطالبی را استخراج کردیم که بعضی موارد به‌لحاظ عرض گذر و مساحت، لب مرز هستند و مانع اعطای این مشوق به مالکان می‌شود، بنابراین مواردی که امکان پذیر بود و ظلمی به مالکان مجاور وارد یا شرایط خاص منطقه وارد نمی‌کرد، از طریق کمیسیون ماده ۵ اقدام کردیم تا بتوانیم این مشوق‌ها را بیشتر اعطا کنیم.

حسام‌نژاد ضمن تشریح جزئیات ضوابط تشویقی ویژه بافت ناکارآمد شهری (فرسوده) در اصفهان، از ارائه تخفیف ۷۰ درصدی عوارض ساخت و ساز در صدور پروانه در این بسته خبر داد و خاطرنشان کرد: مشوق‌های شهرسازی که به‌تازگی اعطا شده است، موجب رشد آمار ساخت‌وساز در شهر اصفهان شده است.

وی ادامه داد: علاوه بر تشویق مالکان به نوسازی املاک خود در بافت‌های فرسوده شهر، شهرداری از محل اعتبارات خود، ورود مستقیم نیز دارد که از آن‌ها با عنوان «پروژه‌های محرک توسعه» یاد می‌کند، همچون بازگشایی گلوگاه‌ها که تنها با صدور مجوز و اعطای امتیاز امکان‌پذیر نیست، بلکه باید تملک پلاک انجام شود.

معاون شهرسازی و معماری شهردار اصفهان خاطر نشان کرد: اگر گلوگاهی در یک بافت فرسوده وجود داشته باشد که برای تردد شهروندان مشکل‌ساز است و موجب دافعه از این بافت‌ها می‌شود، شهرداری به‌عنوان مداخله مستقیم، هزینه مستقیم می‌کند، همچنین برای اجرای پروژه‌های محله محور، روکش آسفالت معابر، احداث پارک‌ها و فضای سبز اقدامات لازم انجام می‌شود.

معاون شهرسازی و معماری شهردار اصفهان خاطر نشان کرد: اگر این فرایند را ادامه دهیم، شاهد تحولی در رفع مشکلات بافت فرسوده خواهیم بود.

منبع: imna-811397

دسته بندی: ورزشی
تبلیغ

نظر شما

  • نظرات ارسال شده شما، پس از بررسی و تأیید در وب سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
نام شما : *
ایمیل شما :*
نظر شما :*
کد امنیتی : *
عکس خوانده نمی‌شود
برای کد جدید روی آن کلیک کنید