به گزارش خبرگزاری ایمنا از یزد و به نقل از روابط عمومی استانداری یزد، محمدرضا بابایی در نشست مشترک با اعضای اندیشکده صنعت، فناوری و اقتصاد استان یزد (صفا) که به منظور بررسی برنامههای «رویداد هماندیشی و اندیشهورزی» برگزار شد با اشاره به لزوم بهرهگیری حداکثری از ایدهها و پیشنهادات اعضای اندیشکده صنعت، فناوری و اقتصاد استان اظهار کرد: بعضی از این پیشنهادات همچون پرداخت حق بیمه کارفرماها باید تبدیل به گردش کار و قانون شود.
وی برنامه هفتم توسعه را محور فعالیتهای دولت چهاردهم دانست و افزود: با توجه به ضرورت انحراف نداشتن از برنامه توسعه کشور، اهداف و برنامههای استان یزد نیز ذیل این قانون تعریف و اجرایی خواهد شد.
استاندار یزد جبران عقب ماندگیها در تکمیل زیرساختهای استان را از مهمترین برنامههای چهار سال آینده دانست و تصریح کرد: تأمین آب پایدار اولویت اول استان بوده و طی سه ماه گذشته حدود ۳۰ نشست پیرامون مسائل این حوزه برگزار و از مشکلات اساسی گرهگشایی شده است.
بابایی با اشاره به لزوم تأمین زیرساختهای حوزه انرژی با توجه به ناترازیهای شدید در این بخش عنوان کرد: بر این اساس باید مشوقهای مختلفی برای سرمایهگذاران حوزه تولید انرژی در نظر گرفته شود و صنایع برخوردار از نیروگاههای خودتامین در اولویت قطعی برق قرار نگیرند.
وی با اشاره به ظرفیتهای بینظیر استان یزد در تولید انرژی خورشیدی، تاکید کرد: مزارع انرژی خورشیدی و شهرکهای خورشیدی تعریف شده است و علاوه بر نظارتهای شهرستانی به صورت پروژهای توسعه این بخش را در استان دنبال خواهیم کرد.
استاندار یزد با بیان اینکه تکمیل زیرساختهای حوزه حملونقل یکی از اولویتهای اصلی استان در دولت چهاردهم خواهد بود، گفت: در نشست با وزیر راه و شهرسازی و رئیس شرکت راهآهن جمهوری اسلامی، مسئله جبران عقبماندگیهای استان در زیرساختهای جادهای، ریلی و هوایی مورد بررسی قرار گرفت.
وی ادامه داد: جبران عقب ماندگیهای استان در تأمین زیرساختهای حوزه انرژی و راه با استفاده از ظرفیتهای بخش خصوصی در دستور کار قرار دارد.
استاندار یزد با اشاره به تدوین برنامه «یزد پایدار» در راستای توسعه همه جانبه و پایدار گفت: بر اساس این برنامه توسعه صنعت استان یزد با نگاه اشتغالزایی برای فارغالتحصیلان، نیروی کار بومی و ایجاد صنایع پاک و دانشبنیان شکل خواهد گرفت.
بابایی با تاکید بر لزوم همفکری اعضای اندیشکدهها با مدیران ارشد استان و ارائه پیشنهادات سازنده در حوزههای مختلف خاطرنشان کرد: اتاق فکر توسعه استان با هدف بهرهگیری از تمام صاحب نظران و فرهیختگان و استفاده از تجربیات آنها در راستای رشد و تعالی استان تشکیل شده است.