به گزارش بازار، مسعود نصیری روز جمعه اظهار کرد: اواخر آذر و اوایل دی امسال همزمان با اعمال محدودیت انرژی، فعالیتهای تعمیراتی زیادی با برنامهریزی دقیق در ناحیه نورد گرم این مجتمع بزرگ فولادی با موفقیت و با رعایت اصول ایمنی اجرا شد.
وی با بیان اینکه این کار با صرف افزون بر ۴۴ هزار نفر ساعت کار به مدت ۱۲ روز انجام شد، اظهار کرد: این واحد بزرگ صنعتی توانست با اجرای بزرگترین توقف تعمیراتی در زمان اِعمال محدودیت انرژی، فرصتی برای تضمین تداوم تولید ایجاد کند.
مدیر واحد نورد گرم فولاد مبارکه اضافه کرد: با وجود حجم زیاد فعالیتهای برنامهریزیشده برای این دوره تعمیر و نگهداری و ادامه تعویض درایوهای خط نورد گرم، همه فعالیتها با موفقیت در موعد مقرر به اتمام رسید.
نصیری تصریح کرد: علاوه بر انجام کلیه فعالیتهای عادی دوره تعمیرات سالانه در قسمتهای ناحیه نورد گرم، تعمیر گیربکس «اسکرودان» و سازه ۲ تکه ۴۰ تنی «واکینگ بیم» با طول ۴۰ متر برای نخستین بار پس از راهاندازی فولاد مبارکه انجام شد.
وی اضافه کرد: در این عملیات تعمیراتی با استفاده از روشهای پیشرفته مهندسی نگهداری و بهرهگیری از تیمهای تخصصی تعمیرات محلی و مرکزی، تعمیرگاه مرکزی و پیمانکاران طرف قرارداد در بخشهای مختلف، اقدامات موثری بهمنظور کاهش خطرپذیری(ریسک) خرابیهای پیشبینینشده صورت گرفت.
نصیری یادآور شد: بازآوردی (اورهال) اساسی موتورهای خط نورد گرم نیز در این دوره تعمیراتی با هدف افزایش پایداری عملیات انتقال کلاف گرم صورت گرفت و تغییر مسیر لولهکشی آب سیستم هیدرولیک و مبدلهای حرارتی با طول ۱۰۰ متر بهصورت رفت و برگشت نیز با هدف بهینهسازی مصرف انرژی و کاهش دمای کاری انجام شد.
وی خاطرنشان کرد: اتمام تعمیرات سالانه نورد گرم نمادی از رویکرد پیشرفته در تعمیرات پیشگیرانه و حرکت به سمت بهرهوری فرایندهاست و امیدواریم حاصل این اقدامات زمینه تولید پایدار و تحقق اهداف بلندمدت فولاد مبارکه را فراهم سازد.
به گزارش بازار، فولاد مبارکه اصفهان اکنون مواد اولیه بیش از سه هزار کارخانه و کارگاه تولیدی کشور در صنایع لوله و پروفیل، نفت، گاز و پتروشیمی، خودرو، موتورهای الکتریکی، لوازم خانگی، فلزی سبک و سنگین، ساختمانی، غذایی، کشتیسازی و سازههای دریایی و بسیاری موار دیگر را تأمین میکند.
این شرکت هر سال بخشی از محصولات خود را برای ارتقای کیفیت، برآورده کردن نیاز ارزی و حضور در بازارهای جهانی و توسعهٔ آن صادر میکند و با توجه به اعتبار کسب شده در بازار دنیا، اکنون ظرفیت و اعتبار لازم برای صادرات محصول به بیش از ۳۸ کشور جهان را دارد.
این مجتمع که در ۷۵ کیلومتری جنوب غربی شهر اصفهان استقرار یافته، دارای ظرفیت تولید سالانهٔ ۱۰٫۳ میلیون تُن انواع محصولات فولادی تخت، گرم و سرد نوردیده، قلعاندود، گالوانیزه و رنگی از ضخامت ۰٫۱۸ تا ۱۶ میلیمتر است.
فولاد مبارکه یکی از معدود شرکتهای فولادسازی ایران است که توانسته است مالک زنجیره کاملی در تولید فولاد از معدنکاری سنگآهن تا نورد فولاد باشد.