به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی، مهدی زندیهوکیلی عصر امروز _یکشنبه شانزدهم دی_ در ستاد مولدسازی داراییهای استان مرکزی اظهار کرد: باید شرایطی فراهم شود تا از این ظرفیت و فرصت طلایی برای دستیابی به توسعه پایدار استفاده کنیم.
وی بر لزوم اهتمام بیشتر مسئولان دستگاههای اجرایی استان برای شتاب بخشیدن در اجرای طرح مولد سازی اموال مازاد دولتی در استان تاکید کرد و افزود: دستگاههای اجرایی استان باید مولدسازی داراییهای دولت را در اولویت برنامههای کاری خود قرار دهند.
استاندار مرکزی گفت: برخی از دستگاهها داراییهای داشتند که سالها بدون استفاده بود که درآمدهای اجرای طرح مولدسازی برای اجرای پروژههای داخل استان هزینه خواهد شد.
زندیهوکیلی تصریح کرد: درآمد املاک مولدسازی شده از محل فروش اموال مازاد برای اجرای طرحهای داخل استان هزینه میشود، یکی از دلایلی که دستگاههای اجرایی از مولدسازی فرار میکنند این است که از این فرایند اطلاعات کافی ندارند.
وی با بیان اینکه یکی از راههای مولدسازی، فروش از طریق مزایده است، عنوان کرد: راهکار دیگری هم میتواند، تهاتر و مشارکت باشد، یکی از برنامههای دولت شناسایی املاک راکد و مولدسازی است که بهعنوان منابع ملی از آنها استفاده نمیشود.
استاندار مرکزی ادامه داد: هدفگذاری فروش اموال مازاد دستگاه اجرایی استان باید در سال جاری مشخص شود، طرح مولدسازی داراییهای دولت به رشد اقتصادی و افزایش بهرهوری کمک شایانی خواهد کرد.
زندیهوکیلی خاطر نشان کرد: وزارت اقتصاد و دارایی، برنامه جدیدی را در قالب شناسایی مولدسازی آغاز کرده است که میتواند به شتاببخشی این فرآیند کمک کند.
وی اضافه کرد: گردش مالی از داشتن اموال راکد، ارزش بیشتری دارد و باید سرمایه ثابت گردش داشته باشد تا انتفاع بیشتری کسب شود، در گذشته نگران بودیم که درآمد حاصل از فروش املاک مازاد به استان باز نگردد که این دغدغه رفع شده و برای پروژههای استان هزینه میشود.
استاندار مرکزی اظهار کرد: تعصب بخشی در مولدسازی نباید وجود داشته باشد و هر جا ضرورت دارد املاک برای مولدسازی هزینه شود.
زندیهوکیلی افزود: فرصتهای بزرگی از راه مولد سازی اموال مازاد دولتی برای ایجاد زیرساختهای مناسب و توسعه پایدار ایجاد خواهد شد و باید با اتخاذ راهکار درست و اصولی از این ظرفیت بیشترین استفاده را کرد.
توسعه استان اولویت اصلی اجرای طرح مولدسازی است
سعید ملأ اسماعیلی مدیرکل اقتصاد و دارایی استان مرکزی هم اظهار کرد: مولدسازی املاک مازاد دستگاههای اجرایی برای کسب درآمد و کمک به توسعه استان باید با جدیت بیشتری دنبال شود.
وی با بیان اینکه از سال گذشته شناسایی املاک مازاد نهادهای اجرایی آغاز شده است، افزود: در نتیجه بازرسی در استان ۴۱۶ ملک شناسایی شد که بانکها از این مجموعه خارج شدند و به ۳۶۸ ملک رسید.
مدیرکل اقتصاد و دارایی استان مرکزی ادامه داد: از این تعداد ۸۶ ملک به تصویب رسید و اقتصاد و دارایی استان شناسایی املاک بزرگ را در دستور کار قرار داده است.