سه شنبه، 18 دی 1403
ایده خبر » ورزشی » جامعه به تبیین مکتب حاج‌قاسم نیازمند است

جامعه به تبیین مکتب حاج‌قاسم نیازمند است

کد خبر: 14312

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان لرستان با تاکید بر اینکه جامعه به تبیین مکتب حاج‌قاسم نیازمند است، گفت: مکتب شهید سلیمانی موضوعات بسیاری برای ارائه به افراد جامعه دارد که باید در این زمینه غفلت نشود و این مکتب به نسل جوان معرفی شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از لرستان، اعظم روانشاد در آئین اختتامیه پنجمین رویداد «راه سلیمانی» با تقدیر از شرکت‌کنندگان در این رویداد اظهار کرد: امروز بیش از هر زمان دیگری نیازمند تولید محتوا پیرامون شهید سلیمانی هستیم، چراکه رهبر معظم انقلاب از جریان شهادت سردار دل‌ها به‌عنوان یک مکتب یاد کرده‌اند.

وی با تأکید بر لزوم شناخت و درک عناصر مکتب شهید سلیمانی افزود: برای درک ابعاد مختلف شخصیتی، اجتماعی، فرهنگی و سیاسی این شهید بزرگوار، نیازمند تولید آثار ماندگار هستیم.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان گفت: مکتب شهید سلیمانی، ظرفیت‌ها و موضوعات متعددی برای ارائه به جامعه دارد و نباید در این زمینه غفلت کرد. این مکتب باید به نسل جوان معرفی شود تا بتوانند با الگو قرار دادن سردار سلیمانی، آینده‌ای روشن برای خود و کشور بسازند.

وی ادامه داد: خلق آثار هنری می‌تواند نقش مهمی در معرفی این مکتب داشته باشد، شخصیت شهید سلیمانی همچنان منشأ زایش‌های هنری بسیاری بوده است.

روانشاد خاطرنشان کرد: با توجه به ظرفیت‌های ارزشمند استان لرستان، هنرمندان می‌توانند در حوزه‌هایی همچون هنرهای تجسمی، ادبیات، موسیقی و سینما، آثار فاخر و تأثیرگذاری تولید کنند و الگویی ماندگار از سپهبد شهید سلیمانی به جامعه معرفی کنند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان با اشاره به تولید آثار ارزشمند توسط هنرمندان استان طی پنج سال گذشته اظهار داشت: هنرمندان استان تا کنون به‌صورت خودجوش و با شرکت در فراخوان‌های مختلف، آثار قابل‌توجهی را تولید و عرضه کرده‌اند، حمایت از این هنرمندان، از سیاست‌های اصلی این اداره کل است.

تأکید بر نقش هنرمندان در مقابله با جنگ ترکیبی دشمن

فریبرز حاتمی، معاون اجرایی سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان نیز در این مراسم با اشاره به اهمیت صبر و استقامت در طول انقلاب اسلامی اظهار کرد: هرجا که صبر پیشه کردیم، موفق شدیم.

وی با تأکید بر جنگ ترکیبی دشمن، حضور فعال هنرمندان در این عرصه را ضروری دانست و افزود: هنرمندان به‌عنوان سفیران فرهنگی و اجتماعی وظیفه دارند با تولید آثار ارزشمند، در برابر تهدیدات و چالش‌های پیش‌رو ایستادگی کنند.

حاتمی ادامه داد: رسالت هنرمندان این است که در میدان حضور داشته باشند و با خلق آثار خود، روحیه مقاومت و ایستادگی را در جامعه تقویت کنند.

وی تصریح کرد: دشمن با تمام ظرفیت‌های خود در ابعاد مختلف به میدان آمده است و ما نیز باید با استفاده از ظرفیت‌های فرهنگی و هنری به مقابله با این جنگ ترکیبی بپردازیم.

معاون اجرایی سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان خاطرنشان کرد: ادامه راه شهید سلیمانی، نیازمند حفظ هویت فرهنگی و اجتماعی جامعه است و بخش قابل‌توجهی از این هویت، توسط هنرمندان و اهالی فرهنگ و ادب حفظ خواهد شد.

به گزارش ایمنا، در پایان این مراسم از ۱۳ هنرمند برگزیده که در سال ۱۴۰۳ تولیدات فرهنگی و هنری با محوریت شهید سلیمانی و محور مقاومت داشتند، تجلیل شد.

سیدحسن موسوی، طراحی پوستر، امید کردی، طراحی پوستر و دیوارنگاره، امین ابراهیمی، نمایشنامه‌نویسی، پویا حسنوند، کارگردانی تئاتر، رامین صادقی، کارگردانی هنری برنامه‌های فرهنگی و هنری، ابوذر اسدالهی، خوانندگی تک آهنگ، بابک سیاه‌منصور آهنگ‌ساز و تنظیم‌کننده، رضا حسنوند، شعر، احمد نورالهی شعر، سیدعبدالکریم سیف‌السادات کتاب، حجت‌الاسلام مصطفی تیموری، کتاب، عزیز بابانژاد، طراحی موشن‌گرافی، آیدین باستی، تولید سرود تجلیل شد.

منبع: imna-826679

دسته بندی: ورزشی
تبلیغ

نظر شما

  • نظرات ارسال شده شما، پس از بررسی و تأیید در وب سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
نام شما : *
ایمیل شما :*
نظر شما :*
کد امنیتی : *
عکس خوانده نمی‌شود
برای کد جدید روی آن کلیک کنید