به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی، مهدی زندیهوکیلی عصر امروز _شنبه چهارم اسفند_ در نشست هدایت و راهبری توسعه عدالت در فضاهای آموزشی و پرورشی با مشارکت مردم استان مرکزی اظهار کرد: باید بر مبنای عدالت عمل و از تمام ظرفیتها برای توسعه عدالت آموزشی استفاده کنیم.
وی افزود: یکی از دستگاههایی که تغییر نگاه حکمرانی را باید دنبال کند، نوسازی مدارس است و این مجموعه باید در مسیر اجرای گام دوم انقلاب اسلامی مصممتر و هدفمند باشد.
استاندار مرکزی گفت: به علت محدود بودن منابع دولتی باید برای ساخت یا تعمیرات مدارس از ظرفیت خیران و گروههای جهادی استفاده شود.
زندیهوکیلی عنوان کرد: برای تحقق عدالت آموزشی، ضروری است تمام ظرفیتها و منابع موجود از جمله نهادهای دولتی، جامعه مدنی و فناوریهای نوین پای کار باشند.
وی تصریح کرد: این رویکرد میتواند به کاهش فاصلههای آموزشی و فراهمسازی فرصتهای برابر برای همه دانشآموزان، به ویژه در مناطق کمتر برخوردار، بینجامد.
استاندار مرکزی با بیان اینکه دستیابی به عدالت آموزشی یکی از مهمترین اهداف نظامهای آموزشی محسوب میشود، تاکید کرد: با بهرهگیری از تمام منابع و ظرفیتهای موجود، میتوان امیدوار بود که این هدف مهم تحقق پیدا کند و فرصتهای برابر برای یادگیری و رشد برای همه افراد، به ویژه گروههای کمبرخوردار فراهم میشود.
زندیهوکیلی عنوان کرد: عدالت آموزشی بهعنوان یکی از ارکان اساسی توسعه پایدار و پیشرفت جامعه شناخته میشود، از اینرو لازم است تمام ظرفیتها و منابع موجود بهویژه خیران مدرسهساز در راستای گسترش و تحقق این هدف بزرگ بهکار گرفته شود.
وی با بیان اینکه استان مرکزی هیچ مدرسه کانکسی ندارد مگر اینکه تعداد دانشآموزان منطقهای یک یا دو نفر باشد گفت: در بعضی نقاط شهری اراک و ساوه تراکم دانشآموز وجود دارد که باید نسبت به این مهم چارهاندیشی شود.
استاندار مرکزی ادامه داد: سیستم گرمایشی تمام مدارس استان استانداردسازی شده است، اما بعضی مدارس از نظر سرویسهای بهداشتی مشکل دارد که این موضوع باید با بهرهگیری از ظرفیت خیران و گروههای جهادی رفع شود.
زندیهوکیلی اظهار کرد: در بحث مدرسهسازی و مدرسه یاری نیز همواره شاهد همکاری ارزنده گروههای جهادی بودهایم که لازم است مدیران برنامهریزی کنند تا حضور گروههای جهادی در ادارات کل نوسازی مدارس بیشتر شود.