سه شنبه، 12 فروردین 1404
ایده خبر » ورزشی » نینجا رنجر، پر طرفدارترین رشته رزمی در چهارمحال‌وبختیاری

نینجا رنجر، پر طرفدارترین رشته رزمی در چهارمحال‌وبختیاری

کد خبر: 18291

رئیس هیئت انجمن‌های ورزش‌های رزمی چهارمحال‌وبختیاری گفت: نینجا رنجر در بین رشته‌های رزمی چهارمحال‌وبختیاری پرمخاطب‌ترین رشته با پنج هزار ورزشکار است.

پرویز کامکار در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در چهارمحال‌وبختیاری اظهار کرد: هیئت انجمن‌های ورزش‌های رزمی چهارمحال‌وبختیاری در حال حاضر با ۱۲۷ رشته در زمینه‌های مختلفی از جمله کیک‌بوکسینگ، کیک‌بوکسینگ بانوان، نینجا رنجر و هنرهای رزمی ترکیبی و اسپورت فعالیت می‌کند.

وی با بیان اینکه نینجا رنجر در بین رشته‌های رزمی استان پرمخاطب‌ترین رشته با پنج هزار ورزشکار است، افزود: این رشته در ۲۷ نقطه استان فعال است.

رئیس هیئت انجمن‌های ورزش‌های رزمی چهارمحال‌وبختیاری گفت: در این هیئت، بیش از ۱۰ هزار نفر ورزشکار فعالیت می‌کنند که حدود پنج هزار نفر از آن‌ها بیمه شده‌اند و هیئت در تلاش است تا دیگر ورزشکاران را نیز سازمان‌دهی و بیمه کند.

کامکار ادامه داد: هیئت انجمن‌های ورزش‌های رزمی چهارمحال‌وبختیاری در تمام شهرستان‌ها به غیر از شهرستان کوهرنگ فعال است، اما برنامه‌ریزی برای انتخاب رئیس هیئت در شهرستان کوهرنگ و تقویت فعالیت‌ها در این شهرستان در دستور کار قرار دارد.

وی تصریح کرد: کمبود فضا و زیرساخت‌های آموزشی یکی از بزرگ‌ترین چالش‌های هیئت است، انجمن‌ها در اجاره اماکن خصوصی به مشکلات مالی برخورد می‌کنند و این موضوع بر فعالیت‌های آن‌ها اثر منفی خواهد گذاشت.

رئیس هیئت انجمن ورزش‌های رزمی چهارمحال‌وبختیاری بیان کرد: در جلسه‌ای که در پایان سال ۱۴۰۳ با رؤسای هیئت‌های شهرستانی و اعضای هیئت رئیسه استان برگزار شد، قوانین و مقررات جدیدی برای ارتقای فعالیت‌های ورزشی تصویب شد که در این مصوبه شهرستان‌ها ملزم به برگزاری مسابقات استانی و افزایش آمار بیمه‌شدگان ورزشی هستند.

کامکار عنوان کرد: بر اساس مصوبات جدید، هر شهرستان باید حداقل سه تا چهار رشته ورزشی مختلف را برای آقایان و بانوان فعال کند که این کار با هدف گسترش و تنوع فعالیت‌های ورزشی در تمام شهرستان‌ها انجام می‌شود.

وی تاکید کرد: هر رشته برای ارائه آموزش به حداقل ۴۰۰ تا ۵۰۰ میلیون تومان تجهیزات نیاز دارد که همین موضوع نیز به یک چالش تبدیل شده و تأمین این منابع مالی نیازمند همکاری و مشارکت عمومی است.

رئیس هیئت انجمن‌های ورزش‌های رزمی چهارمحال‌وبختیاری با اشاره به همکاری آموزش وپرورش با این هیئت ورزشی خاطرنشان کرد: در سال گذشته حدود ۴۰۰ دانش‌آموز در رشته کیک‌بوکسینگ فعالیت خود را آغاز کردند.

کامکار اضافه کرد: با توجه به برنامه‌های جدید و پیوستن هیئت به فدراسیون‌های المپیکی از شرکت‌ها و خیران درخواست می‌شود که در حمایت از ورزشکاران و تأمین نیازهای مالی هیئت مشارکت کنند، این همکاری می‌تواند منجر به افتخارآفرینی بیشتری برای استان و کشور شود.

منبع: imna-853584

دسته بندی: ورزشی
تبلیغ

نظر شما

  • نظرات ارسال شده شما، پس از بررسی و تأیید در وب سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
نام شما : *
ایمیل شما :*
نظر شما :*
کد امنیتی : *
عکس خوانده نمی‌شود
برای کد جدید روی آن کلیک کنید