جمعه، 12 اردیبهشت 1404
ایده خبر » ورزشی » بخشنامه عناوین شغلی باید اصلاح شود

بخشنامه عناوین شغلی باید اصلاح شود

کد خبر: 19845

استاندار مرکزی گفت: بخشنامه اصلاح عناوین شغلی فشار زیادی به دو طرف کارفرمایی و کارگری وارد کرده است بنابراین این بخشنامه باید اصلاح شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی، مهدی زندیه‌وکیلی _عصر پنجشنبه یازدهم اردیبهشت_ در نشست هم‌اندیشی و تعاملی با شوراهای اسلامی کار و تشکل‌های کارگری استان مرکزی اظهار کرد: اصلاح بخشنامه عناوین شغلی در اختیار استان مرکزی نیست و باید در سطح کشور رفع شود، اما امکان ارائه پیشنهاد از استان وجود دارد.

وی با تبریک هفته کار و کارگر افزود: کارگران چرخ توسعه کشور را به خوبی حرکت می‌دهند، ما خود را هم ضامن امنیت شغلی کارگران و هم ضامن سرمایه‌های بخش خصوصی می‌دانیم و در این راستا از هیچ کوششی دریغ نخواهد شد.

استاندار مرکزی گفت: بخشنامه اصلاح عناوین شغلی فشار زیادی به دو طرف کارفرمایی و کارگری وارد کرده است بنابراین این بخشنامه باید اصلاح شود.

زندیه‌وکیلی اضافه کرد: مرز زیادی بین مشکلات کارگر و کارفرما وجود ندارد و هرکدام به نوعی دغدغه‌هایی دارند که به حق است.

وی ادامه داد: انتظار می‌رود هر دو قشر پیشنهادات سازنده و راهکارهای مناسب را برای اعلام به مقامات کشوری و نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی ارائه کنند.

استاندار مرکزی با بیان اینکه نبود امنیت شغلی و قراردادهای موقت یک دغدغه است، تاکید کرد: باید در این زمینه تلاش مضاعفی صورت گیرد زیرا این دغدغه می‌تواند بر فعالیت آنها تأثیرگذار باشد، همچنین آموزش موارد ایمنی در محیط‌های کاری ضروری است.

زندیه‌وکیلی تصریح کرد: توجه به موارد ایمنی در محیط‌های کاری نقش بسیار مؤثری در کاهش حوادث کار دارد و این مهم باید به یک فرهنگ تبدیل شود، البته در بسیاری از موارد آموزش ایمنی داده می‌شود اما کارگران به آن بی‌توجه هستند.

وی با بیان اینکه بهره‌گیری از انرژی خورشیدی تنها راه مقابله بخش تولید با ناترازی‌های موجود است گفت: بسیار سخت و تلخ است در استانی که پایتخت صنعت ایران است، برق واحدهای تولیدی قطع شود، واحدهای تولیدی و صنعتی باید همه تلاش خود را در نصب پنل‌های خورشیدی و تأمین برق به کار گیرند.

استاندار مرکزی خاطر نشان کرد: ایجاد پنج هزار مگاوات برق خورشیدی در استان هدف‌گذاری شده که اگر نیمی از آن نیز محقق شود، از شرایط سخت عبور می‌کنیم.

زندیه‌وکیلی با بیان اینکه شهرستان ساوه تاکنون گام‌های خوبی در این مسیر برداشته است گفت: انتظار می‌رود سایر شهرستان‌ها نیز در این زمینه تلاش مضاعفی داشته باشند.

وی اظهار کرد: هر هفته بازدید از واحدهای صنعتی به منظور بررسی مسائل و مشکلات جامعه کار و تولید در برنامه استان است و در این راستا ارتباط نزدیک و صمیمانه نیز با کارگران برقرار می‌شود و مشکلات آنها شنیده می‌شود و موارد و مشکلاتی که مربوط به داخل استان باشد با جدیت پیگیری و مسائل خارج از استان هم به صورت ویژه دنبال می‌شود.

توسعه تشکل‌های کارگری و کارفرمایی باید مورد توجه جدی قرار گیرد

جمشید امیدی مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی هم اظهار کرد: توسعه تشکل‌های کارگری و کارفرمایی، تقویت اصل سه‌جانبه‌گرایی و افزایش تعامل در محیط‌های کارگری باید مورد توجه جدی قرار گیرد.

وی با بیان اینکه تشکل‌های کارگری و کارفرمایی محورهای گفت‌وگوی اجتماعی هستند افزود: این تشکل‌ها باید بیش از گذشته تقویت شوند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی با اشاره به نقش تشکل‌ها در هیئت‌های حل اختلاف عنوان کرد: ۱۴ هیئت تشخیص و ۹ هیئت حل اختلاف فعال در این استان وجود دارد که به‌طور کامل بر مبنای اصل سه‌جانبه‌گرایی نماینده دولت، کارگر و کارفرما فعالیت می‌کنند.

منبع: imna-862500

دسته بندی: ورزشی
تبلیغ

نظر شما

  • نظرات ارسال شده شما، پس از بررسی و تأیید در وب سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
نام شما : *
ایمیل شما :*
نظر شما :*
کد امنیتی : *
عکس خوانده نمی‌شود
برای کد جدید روی آن کلیک کنید