به گزارش خبرگزاری ایمنا از چهارمحال و بختیاری، جعفر مردانی امروز _جمعه نوزدهم اردیبهشت_ در جلسه شورای اداری مشترک استان و شهرستان فارسان اظهار کرد: دولت چهاردهم با شعار وفاق ملی، به شناسایی دقیق گسلها و شکافهای موجود در جامعه پرداخته تا از طریق توافقها و ائتلافهای مسئلهمحور، کشور را از بحرانها و چالشهای موجود عبور دهد، این گفتمان شامل سه رکن اساسی است.
وی با بیان اینکه نخستین رکن، وفاق میان دولت و مردم است، افزود: دولت خود را متعهد به همه ایرانیان میداند و این تعهد شامل خدمت به مردم چهارمحال و بختیاری نیز میشود، احساس نزدیکی و همکاری میان دولت و مردم، اساس این وفاق را تشکیل میدهد.
استاندار چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه دومین رکن، اجماع نخبگان است، گفت: نخبگان باید بر سر چالشها و موانع پیش روی توسعه کشور و استان با یکدیگر به توافق برسند، مشکلاتی همچون ناترازی انرژی، تنش آبی و بحرانهای محیطزیستی، از جمله چالشهای کلیدیاند که نیازمند آسیبشناسی و حل فوری هستند.
مردانی با بیان اینکه رکن سوم، وفاق میان دولت و ارکان حاکمیت است، ادامه داد: تنها از طریق اتحاد، انسجام و وحدت میتوان به مشکلات غلبه کرد و آیندهای بهتر برای نسلهای آینده رقم زد، این وفاق به عنوان ابزاری ضروری برای توسعه پایدار و رفع چالشها مورد تأکید قرار گرفته است.
وی با اشاره به شعار سال تصریح کرد: این شعار فرصتی برای تحرک و جهش در مسیر توسعه استانها است، هدف این است که ظرفیتهای اقتصادی هر شهرستان بهدرستی شناسایی و فعال شوند.
استاندار چهارمحال و بختیاری بیان کرد: در این راستا، فرمانداران موظفاند تا طرحهای اولویتدار خود را ارائه و از ظرفیت سرمایهگذاران داخلی و خارجی بهرهبرداری کنند، ایجاد زمینههای لازم برای حضور بخش خصوصی و نهادهای عمومی در سرمایهگذاری نیز از دیگر اهداف مهم است.
مردانی عنوان کرد: دولت متعهد است که به منظور ارتقای اشتغال و رفع بیکاری، با چهار سرمایهگذاری کلیدی در سال جاری اقداماتی انجام دهد، این اقدامات نیازمند همکاری و انسجام مدیران دستگاهها و ارگانهای مربوطه است.
وی تاکید کرد: در نهایت، برای تحقق اهداف سال و پیشبرد گفتمان وفاق ملی، نیاز به وحدت و همدلی در سطح جامعه و میان نهادهای مختلف وجود دارد تا بتوان به توسعه پایدار و بهبود وضعیت شهرستانهای مختلف دست پیدا کرد.
استاندار چهارمحال و بختیاری خاطرنشان کرد: پیشبینی شده است تا پایان ماه جاری یا اوایل خرداد جلسهای مشابه شورای توسعه، در مرکز استان با مجمع نمایندگان استان برگزار شود، هدف اصلی این جلسات، شناسایی سرمایهگذاران مناسب برای ورود به استان و تحقق پروژههای سرمایهگذاری است.
مردانی اضافه کرد: با همدلی مسئولان شهرستانی و استانی، توانایی حل مشکلات و مسائل جاری در شهرستان فارسان را داریم.
وی اظهار کرد: در خصوص موضوع راه، قرار است ۱۲ طرح ملی و استانی از طریق اعتبارات اوراق مالی اجرایی شود، این دغدغهها باید در اولویت باشند، برنامهریزی برای سفرهای شهرستانی به صورت فصلی در نظر گرفته شده تا مصوبات بهطور مؤثری اجرایی شوند.
استاندار چهارمحال و بختیاری با اشاره به توسعه طرح بیمارستان سیدالشهدای فارسان افزود: باید مجوزهای لازم برای بهبود خدمات درمانی دریافت شود.
مردانی گفت: با همکاری تمام مسئولان، پروژههای بهداشتی و درمانی مانند ساخت بیمارستان بینراهی بابا حیدر، باید بهسرعت پیشرفت و مشکلات موجود در این حوزه برطرف شود، وزارت کشور در این اجرای این مصوبات به چهارمحال و بختیاری کمک خواهد کرد.
وی تصریح کرد: در سال جاری، شهرستان فارسان و بسیاری از روستاها و شهرهای آن با مشکلات جدی تنش آبی مواجه هستند، این معضل تهدیدی جدی برای زندگی روزمره مردم به شمار میرود، بنابراین، برنامهریزی مؤثر برای پیشگیری از بروز این مشکلات ضروری است.
استاندار چهارمحال و بختیاری بیان کرد: به منظور جلوگیری از نارضایتیهای عمومی و مشکلات ناشی از کمبود آب، مسئولان شهرستان، از اکنون اقدام به شناسایی مناطق در معرض تنش آبی خواهند کرد، باید برنامهریزی و اقدامات لازم بهطور فوری انجام شود تا این شهرستان در آینده دچار مشکلات شدیدتر نشود.
مردانی عنوان کرد: مسئولان باید بهدنبال مجوز و اعتبار لازم برای پروژههای در حال انجام باشند، هدف این است که تا سه ماه آینده گزارشی از وضعیت اجرایی این پروژهها ارائه شود.
وی تاکید کرد: نیاز به حفاظت از منابع آب و مخازن وجود دارد، این مسئله نه تنها محدود به شهرستان فارسان، بلکه شامل سایر نقاط استان نیز میشود، اجرای برنامههای حفاظتی اهمیت بالایی دارد.
استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: فرسودگی شبکههای آبی و فاضلابی در شهرستان فارسان موضوعی است که نیاز به توجه فوری دارد، لازم است کارشناسان با اولویتبندی این مشکلات، برنامههای خود را تنظیم و به رفع آنها بپردازند.
مردانی ادامه داد: در حوزه ورزش و جوانان، بازسازی سالنهای ورزشی و استخرها از جمله اولویتهای اصلی محسوب است، همچنین در زمینه مجتمعهای رفاهی و فرهنگی، لازم است اقداماتی در جهت نوسازی و بهرهبرداری مجدد از این فضاها انجام شود، برای این کار، همکاری نهادهای مختلف نظیر هلال احمر و آموزش و پرورش ضروری است.
وی با اشاره به موضوع نوسازی و جمعآوری مدارس سنگی و کانکسی گفت: رئیسجمهور به اهمیت این مسئله تاکید دارند، این موضوع باید در اولویت قرار بگیرد، در حال حاضر، ۸۳ مدرسه کانکسی و ۱۰ مدرسه سنگی در سطح کشور وجود دارد.
استاندار چهارمحال و بختیاری بیان کرد: اقدامات مثبتی در راستای بهبود وضعیت این مدارس انجام شده، اما هنوز تعداد زیادی از مدارس تخریبی نیازمند توجه و اقدامات جدی هستند، اداره کل نوسازی مدارس، باید برای تسریع در این فرآیند وارد عمل شود، طبق برنامهریزیها، قرار است از امکانات خیرین و مسئولیتهای اجتماعی صنایع استفاده تا مشکلات موجود برطرف شود.
مردانی ادامه داد: مدارسی که در حال حاضر در سطح شهر فارسان در حال ساخت هستند، به همکاری و اعتبار مناسب نیاز دارند، درخواست شده که خیرین محلی کمک کنند که تا پایان شهریور، وضعیت این مدارس در استان و شهرستان فارسان بهبود پیدا کند.
وی تاکید کرد: در خصوص ایجاد تسهیلات برای فناوران و موضوعات مربوط به زمینهای پروژه فناوران ۲، جهاد کشاورزی و فرمانداری فارسان مسئول پیگیری روند صدور مجوزها هستند، مشکلات موجود در این زمینه باید حل شود.
استاندار چهارمحال و بختیاری اضافه کرد: شهرستان فارسان نیاز به یک سالن اجتماعات مناسب دارد، این شهرستان به عنوان یک مرکز قدیمی فرهنگی باید زیرساختهای لازم را داشته باشد و لازم است که با همکاری مسئولان محلی، پیگیریهای لازم برای راهاندازی این سالن انجام شود.
مردانی با اشاره به فضای اداری آموزشی بلا استفاده در شهرستان فارسان اظهار کرد: این موضوع باید به استانداری گزارش تا در مراحل بعدی پیگیری شود، ضرورت تسریع در بهرهوری از این فضاها به عنوان منابع ارزشمند، توسط مسئولان مرتبط بسیار مورد توجه است.
وی اضافه کرد: پیگیری مصوبات سفر به شهرستانها بهطور خاص مورد تأکید است، مسئولان باید بهجای عذرخواهی، اقداماتی عملی و اجرایی برای تحقق مصوبات انجام دهند.
استاندار چهارمحال و بختیاری افزود: همکاری دستگاههای اجرایی خدماترسان با شهرداریها و دهیاریها، بهویژه در حوزه حق و حقوق آنان، از نکات حائز اهمیت است.