به گزارش خبرگزاری ایمنا، سید عبدالرحیم ساداتیفر با بیان اینکه بیش از ۱۰۰۰ موکب ایرانی در کربلای معلی به زائران اربعین حسینی ارائه خدمت میکنند، اظهار داشت: میزبان اصلی برگزاری آئین ملکوتی اربعین حسینی مردم و دولت عراق است و انصافاً با تمام وجود از هر آنچه که دارند برای زائران سید الشهدا (ع) دریغ نکرده و ارائه خدمت میکنند.
وی افزود: از مسئولان عراقی به ویژه عتبههای حسینی، عباسی و استاندار کربلا که بستر حضور و مشارکت موکبهای ایرانی در میزبانی از زائران اربعین را فراهم کردند تشکر و قدردانی میکنم.
سرکنسول ایران در کربلا با تاکید بر اینکه زائران ایرانی میتوانند برای بازگشت از محل گاراژ سید جوده در کربلا نیز خود را به پارکینگ اتوبوسها واقع در عمود ۶۶۲ برسانند، ادامه داد: میزبانان اصلی اربعین حسینی مردم، عشایر و دولت عراق هستند که انصافاً با تمام وجود و کریمانه، هرچه دارند را تقدیم زائران میکنند.
ساداتیفر گفت: براساس تصمیم ستاد مرکزی اربعین حسینی، امسال برخی از موکبهای ایرانی خیلی زودتر از موکبهای برادران عراقی یعنی از اول صفر، شروع به ارائه خدمات کردند که این اقدام آنها ستودنی است.
سرکنسول ایران در کربلا با تاکید بر اصل حفظ کرامت زائران، به خادمان مواکب توصیه کرد: مراقب باشید که سنگینی کار، گرمای شدید و خستگی منجر به ترش رویی هنگام میزبانی از زائران نشود.
وی بر لزوم داشتن پیوست فرهنگی در ارائه خدمات اسکان و تغذیه به زائران تاکید کرد و یادآور شد: موکبها نه تنها برای زائران ایرانی بلکه برای تمامی زائران از کشورهای مختلف حضور دارند باید برنامهریزی فرهنگی داشته و محتوای مناسب تولید و ارائه کنند.
سرکنسول ایران در کربلا با تاکید بر پرهیز از تجملگرایی در ارائه خدمات موکبها گفت: از خادمان و مسئولان موکبهای ایرانی انتظار داریم که ضمن حفظ کرامت زائران، پذیرایی را در متناسب با سطح موکبهای برادران عراقی تنظیم کنند تا خدای نکرده ایجاد حس رقابت منفی نکند.
ساداتیفر خاطرنشان کرد: هموطنان عزیزی که برای زیارت مشرف میشوند و نیز خادمان موکبهای ایرانی باید به این مسئله توجه ویژه داشته باشند که مهمان یک کشور دیگر هستند لذا باید به قوانین، آداب و رسوم و فرهنگ میزبان احترام گذاشته و از خطوط قرمز آنها عبور نکنند.
وی با بیان اینکه ایجاد موکب مشترک ایرانی-عراقی باید در دستور کار ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات قرار گیرد عنوان کرد: ایجاد اینگونه تعاملات کاری و اشتراکات فرهنگی میتواند از بروز ناهنجاریها و حاشیههای آزار دهنده جلوگیری کند.