چهارشنبه، 19 دی 1403
ایده خبر » ورزشی » ضرورت توسعه زیرساخت‌های امدادی در کهگیلویه و بویراحمد

ضرورت توسعه زیرساخت‌های امدادی در کهگیلویه و بویراحمد

کد خبر: 14332

استان کهگیلویه و بویراحمد باتوجه به دارار بودن توپوگرافی خاص و واقع شدن در قلب کریدور شمال به جنوب و داشتن مسیرهای ارتباطی کوهستانی و حادثه‌خیز نیازمند توسعه زیرساخت‌های امدادی است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد، استان کهگیلویه و بویراحمد با توجه به توپوگرافی خاص و کوهستانی و وجود مسیرهای ارتباطی در مناطق کوهستانی نیازمند ایجاد زیرساخت‌های امدادی در حوزه‌های هلال‌احمر و اورژانس پیش‌بیمارستانی است.

قرار گرفتن استان کهگیلویه و بویراحمد در مسیر کریدور شمال به جنوب و اتصال آن به مسیر طریق‌الرضا در آینده ضرورت وجود پایگاه‌های امدادی جاده‌ای را در این استان چند برابر کرده‌است.

علاوه بر ایجاد پایگاه‌های امداد جاده‌ای در دو بخش هلال‌احمر و اورژانس پیش‌بیمارستانی، داشتن بالگرد امداد و نجات، ایجاد پد بالگرد در مناطق مختلف و بیمارستان‌های استان از جمله ضرورت‌ها در کهگیلویه و بویراحمد به‌شمار می‌رود.

نبود یا نیمه‌تمام ماندن پایگاه‌های امداد جاده‌ای در کنار ناوگان امدادی فرسوده با طول عمر بیش از ۱۵ سال از جمله چالش‌های پیش‌روی امدادونجات در کهگیلویه و بویراحمد است.

تزریق ۱۶۰ میلیارد ریال به هلال‌احمر کهگیلویه و بویراحمد

کاظم فلاحی‌دوست، مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه در سال‌جاری از محل اعتبارات ملی هلال‌احمر ۱۶۰ میلیارد تومان اعتبار برای افزایش و ارتقای سطح توان فنی و امکانات و تجهیزات امدادی به استان کهگیلویه و بویراحمد تخصیص داده شد، اظهار کرد: با تزریق این اعتبار برخی از پایگاه‌های امداد جاده‌ای و دیگر زیرساخت‌های هلال‌احمر در استان تکمیل می‌شود.

فلاحی‌دوست گفت: پروژه‌های احداث پایگاه امداد جاده‌ای در مناطق «راک» در کهگیلویه، امداد جاده‌ای در دوراهی «تنگ‌سرخ» واقع در مسیر یاسوج به سپیدان و پایگاه امدادی «جوخانه» در شهرستان چرام با پیشرفت ۹۰ درصدی در دهه فجر سال‌جاری به بهره‌برداری می‌رسند.

ضرورت توسعه زیرساخت‌های امدادی در کهگیلویه و بویراحمد

وی طرح توسعه پایگاه امدادی «توتنده» در مسیر اصفهان به یاسوج را به دلیل بروز تصادفات جاده‌ای در این مسیر را از جمله اولویت‌های هلال‌احمر استان دانست و تصریح کرد: در کنار پایگاه «توتنده» ساختمانی برای اسکان اضطراری مسافران و افراد دچار حادثه احداث می‌شود.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اهدای دو قطعه زمین از سوی خیران برای ساخت پایگاه امداد جاده‌ای در کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: این پایگاه‌ها در نزدیک راه ارتباطی «لوداب» به دهدشت و منطقه جوکار (شهرستان مارگون) احداث می‌شوند.

وی افزود: ساختمان هلال‌احمر در شهرستان بهمئی با تزریق ۵۰ میلیارد اعتبار بعد از ۱۱ سال تعطیلی در هفته آینده به بهره‌برداری می‌رسد.

ناوگان اورژانس پیش‌بیمارستانی کهگیلویه و بویراحمد بیش از ۱۵ سال عمر دارند

پرویز غفارزاده، سرپرست اورژانس پیش‌بیمارستانی کهگیلویه و بویراحمد نیز با بیان اینکه میانگین عمر آمبولانس‌های استان بالای ۱۵ سال است و به دلیل وجود تحریم‌ها، تأمین قطعات با مشکل روبه‌رو است و مجبور هستیم با داشته‌های موجود به کار ادامه بدهیم، گفت: مجوز اُورهال و تعمیر ۱۰ دستگاه آمبولانس را دریافت کرده‌ایم، هزینه اورهال این آمبولانس‌ها ۱۳ میلیارد تومان برآورد شده‌است که برای تأمین هزینه با خیران وارد گفت‌وگو شده‌ایم.

وی افزود: بیمارستان‌های مرکز استان فاقد پد بالگرد هستند اما بیمارستان‌های سی سخت، بی‌بی حکیمه گچساران، باشت، دهدشت و بهمئی دارای پد هستند.

غفارزاده اضافه کرد: ساخت ۳۱ پایگاه مصوب شده‌است که شامل ۱۷ پایگاه شهری، جاده‌ای و ۱۲ پایگاه موتورلاینس است و سه پایگاه ویژه بانوان در شهرهای یاسوج، دهدشت و گچساران نیز احداث می‌شود.

به گزارش ایمنا، با وجود همه تلاش‌ها در راستای کمک به بهبود وضعیت پایگاه‌های امداد و نجات جاده‌ای در کهگیلویه و بویراحمد هنوز برخی از مناطق دورافتاده فاقد چنین زیرساختی هستند و همین کمبود در مواقع ضروری موجب اتفاقات تلخ و ناگواری می‌شود و باید با توجه به شرایط جغرافیایی استان چانه‌زنی مسئولان برای گرفتن اعتبارات در این زمینه بیش از پیش باشد.

منبع: imna-826924

دسته بندی: ورزشی
تبلیغ

نظر شما

  • نظرات ارسال شده شما، پس از بررسی و تأیید در وب سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
نام شما : *
ایمیل شما :*
نظر شما :*
کد امنیتی : *
عکس خوانده نمی‌شود
برای کد جدید روی آن کلیک کنید