به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی، مهدی زندیهوکیلی عصر امروز _یکشنبه هفتم بهمن_ در نشست شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت استان اظهار کرد: برگزاری این کنگره فرصتی برای بازخوانی تاریخ پر افتخار کشور و انتقال پیامهای عاشورایی دلاوران این خطه به جوانان است.
وی افزود: مهمترین هدف در برگزاری کنگرهها و برنامههای مرتبط با شهدا باید تأثیرگذاری سیره شهدا بر روح و جان مردم باشد.
استاندار مرکزی از آمادگی برای برگزاری مرحله دوم کنگره شهدای استان خبر داد و گفت: باید بیش از بیش در امر توسعه فرهنگ ایثار و شهادت تلاش کنیم.
زندیهوکیلی تصریح کرد: لازمه تأثیرگذاری عمیق کنگره شهدا بر مردم استفاده از زبان هنر مطابق توصیه رهبر معظم انقلاب است.
وی افزود: در برگزاری این کنگره باید به جای کمیت و تکثر برنامهها به دنبال تأثیر گذاری بر مردم و کیفیت آنها باشیم.
استاندار مرکزی با بیان اینکه اهمیت این جلسه و موضوع آن بر هیچکس پوشیده نیست گفت: با وجود اینکه برای جلسات متعددی به حکم قانون وظیفه داریم اما اگر در حوزه ایثار و شهادت چنین شورایی هم نبود بر حکم عقل، وجدان و دین باید مقام شهادت را گرامی میداشتیم و به شهدای عزیز تاسی میکردیم.
زندیهوکیلی عنوان کرد: در بخش دولتی و در حوزههای نظامی و حتی بخش خصوصی تکالیفی در حوزه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت بر عهده ماست، قانون هم مسئولیت ما را سنگینتر کرده و هم در این دنیا و هم در آخرت باید پاسخگو باشیم، بنابراین نباید در کنار مسائل اجرایی دچار غفلت شویم و فراموش کنیم که چه کسانی باعث شدند و میشوند که ما در امنیت بتوانیم در عرصههای مختلف به زندگی ادامه دهیم.
وی ادامه داد: باید بدانیم که هر آنچه داریم حاصل جانفشانی شهدایی است که از قبل انقلاب، حین انقلاب و پس از آن در عرصههای امنیت، سلامت، خدمت و… جانفشانی و ایثار کردند.
استاندار مرکزی با بیان اینکه فرمانداران باید برای حوزه شهادت اهمیتی فراتر از وظایف قانونی و متناسب با دینی قائل شوند خاطر نشان کرد: مخاطب ما باید نسل جوان باشد و فلسفه اصلی این جلسات آن است که با تمسک به شهید و شهادت نسل جدیدی را تربیت کنیم که همواره زیر سایه ولایت و رهبری آمادگی داشته باشند.
زندیهوکیلی اضافه کرد: شهید سلیمانی یک معتقد بود، شهید قبل از شهادت به مقام شهادت رسیده است و این مقام ناشی از خودسازی، ایثارگری و گذشتن از خود برای رضای خدا و در درجه بعد برای وطن است و مقام شهادت در خودسازی کسب میشود.
وی ادامه داد: محیط پرورش و تاسی به سیره ائمه اطهار راه رسیدن به این مقام است، بنابراین باید بیش از پیش در امر توسعه فرهنگ ایثار و شهادت تلاش کنیم.
استاندار مرکزی گفت: این رویداد فرهنگی در ادامه کنگره قبلی و با حفظ تمام دستاوردها باید در کنگره پیش رو محور اصلی تبیین و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت باشد.
زندیهوکیلی عنوان کرد: بیش از هفت هزار شهید در استان مرکزی داریم که بیشتر از نسبت جمعیتی استان است زیرا این استان یک استان مرزی نبوده و در بمبارانها افرادی به شهادت رسیدند که از رزمندگان عرصه تولید بودند.
وی افزود: شهدا قشری از جامعه هستند که همه مردم به آنها عشق میورزند، بنابراین باید از این فرصت برای تأثیرگذاری بر تمام گروههای جامعه به ویژه نوجوانان و جوانان استفاده کرد.