مرتضی سوری در گفتوگو با خبرنگار ایمنا در خوزستان اظهار کرد: استان خوزستان با برخورداری از استعدادها و مؤلفههای کمنظیر برای تولید آبزیان و شرایط اقلیمی مناسب، فرهنگ پرورش و مصرف آبزیان به عنوان یکی از قطبهای شیلاتی کشور محسوب میشود.
وی افزود: این استان با بهرهمندی نیمی از مساحت آبهای طبیعی و نیمه طبیعی کشور، هفت دریاچه پشت سد و ۱۵۰ آببندان و شبکههای آبیاری مستعد آبزیپروری، وجود پنج رودخانه دائمی و پنج شهرستان بندری، ۱۱ بندر صیادی و بیش از ۲۲۰ کیلومتر مرز آبی در سواحل خلیج فارس و یک هزار و ۷۰۱ فروند شناور صیادی فرصتهای بی نظیر سرمایه گذاری در بخش شیلات در خوزستان را فراهم کرده است.
مدیرکل شیلات خوزستان عنوان کرد: در حال حاضر استان خوزستان با بیش از ۱۳۳ هزار تن تولیدات شیلاتی از مقام سوم کشوری برخوردار است که سهم تولیدات آبزیپروری بالغ بر ۸۴ هزار تن و صید از دریا حدود ۴۸ هزار و ۵۰۰ تن را شامل میشود.
سوری عنوان کرد: بعضی دستاوردهای شیلات استان طی چند سال اخیر جایگاه برتر در سطح کشور به ویژه رتبه دوم تولید آبزی پروری در بین سایر استانها، رتبه چهارم صید آبزیان و رتبه نخست تولید آبزیان در منابع آبهای داخلی به میزان ۱۶ هزار و ۸۴۰ تن آبزی توسط صیادان محلی است.