به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، منوچهر حبیبی امروز _دوشنبه ششم اسفند_ در دیدار با هیئت مدیره خانه صنعت، معدن و تجارت استان که در سالن جلسات استانداری برگزار شد، اظهار کرد: به صورت مستمر و هفتگی مسائل و موضوعات مختلف حوزه تولید را مرور میکنیم و هر زمان که نیاز باشد با برگزاری این نشستها در راستای رفع مشکلات گام برمیداریم.
وی با تاکید بر اهمیت نقش بخش خصوصی در اقتصاد کشور، افزود: ما برای نجات اقتصاد کشور تنها یک راه داریم و آن هم حمایت از بخش خصوصی است، زیرا در شرایط کنونی که اقتصاد کشور با چالشهای زیادی روبهرو است، تنها بخش خصوصی میتواند موتور محرک اقتصاد باشد و تمام دستگاههای دولتی و اجرایی باید در خدمت تولید و بخش خصوصی باشند.
استاندار کرمانشاه با اشاره به شرایط سخت تولید در کشور گفت: شرایط تولید در حال حاضر شرایط عادی نیست، شما تولیدکنندگان در یک شرایط پیچیده همچنان ایستادهاید و تولید میکنید که این شرایط شامل تحریمها، بحران انرژی و بسیاری از مشکلات دیگر است که فشار زیادی بر دوش تولیدکنندگان میگذارد، با این حال شما با همت و اراده قوی در میدان حضور دارید و تولید را ادامه میدهید.
حبیبی اضافه کرد: این اراده و تلاش شما، نشاندهنده جهاد واقعی است، وظیفه ما این است که از شما حمایت کنیم تا بتوانید در این مسیر به تولید و اشتغال ادامه دهید.
وی با اشاره به مسئله کیفیت گندم و نان عنوان کرد: بحث گندم و کیفیت نان از اهمیت ویژهای برخوردار است، زیرا نان یکی از اصلیترین نیازهای مردم محسوب میشود و باید در تأمین آن دقت شود؛ ما باید نظارتها را به شدت افزایش دهیم تا آرد با کیفیت در اختیار نانواییها قرار گیرد و در این زمینه با نانوایان جلساتی برگزار کردیم که آنها معتقدند پنجاه درصد مشکلات مربوط به نان به کیفیت گندم بستگی دارد، بنابراین باید کیفیت گندمها را بررسی کنیم و آن را بهبود دهیم تا مردم نانی با کیفیت مصرف کنند.
استاندار کرمانشاه با اشاره به تجارت مرزی و مشکلاتی در این حوزه عنوان کرد: در استان کرمانشاه، چهار شهرستان شامل پاوه، جوانرود، ثلاث باباجانی و سرپل ذهاب مشمول آئیننامه تجارت مرزی شدهاند که این مسئله برای بیش از ۵۰ هزار خانوار، معادل ۱۷۰ تا ۱۸۰ هزار نفر مفید خواهد بود، در جلسه اخیر کارگروه تجارت مرزی، روند اجرایی این موضوع بررسی شد و شرایط برای مرزنشینان بهبود پیدا خواهد کرد و این طرح به زودی وارد مرحله اجرا خواهد شد.
حبیبی تاکید کرد: کمبود شکر در بازار یک مشکل مهم است که باید هرچه سریعتر پیگیری شود، در این زمینه جهاد کشاورزی و کارخانهجات قند باید برای تأمین شکر لازم برای واحدهای تولیدی همکاری کنند تا مشکلی در این زمینه پیش نیاید.
وی با اشاره به موضوع پروژههای خودمالکی و تسهیلات بانکی ادامه داد: در جلساتی که با مدیرعامل بانک مسکن داشتیم، توافق شد که تسهیلات بیشتری به استان کرمانشاه اختصاص پیدا کند و پروژههای خودمالکی به عنوان راهکاری مناسب برای توسعه پروژههای عمرانی مطرح شد.
استاندار کرمانشاه گفت: با توجه به اینکه این پروژهها کمتر با مشکلات روبهرو میشود و سرعت بیشتری دارند، باید در این زمینه نیز توجه ویژهای صورت گیرد و به زودی اقدامات لازم برای تخصیص تسهیلات بیشتر به پروژههای خودمالکی انجام خواهد شد.
حبیبی تصریح کرد: ظرفیت معادن استان کرمانشاه یکی از بزرگترین فرصتها برای توسعه اقتصادی استان است؛ استان کرمانشاه بخش بزرگی از ذخایر قیر طبیعی کشور را دارد که باید از این ظرفیت به درستی استفاده کنیم و در حال حاضر جهاد دانشگاهی مأمور بررسی و انجام مطالعات علمی در این زمینه شده است تا با جلوگیری از خامفروشی، بتوانیم ارزش افزوده بیشتری از این منابع برای استان کسب کنیم.
وی با اشاره به چالشهای تأمین انرژی واحدهای تولیدی، تاکید کرد: تأمین انرژی یکی از نیازهای اساسی برای واحدهای تولیدی است و در شرایط فعلی باید به سمت انرژیهای تجدیدپذیر همچون انرژی خورشیدی حرکت کنیم، در این راستا یک کمیته ثابت و مستمر برای پیگیری مسائل انرژی تشکیل دادهایم.
استاندار کرمانشاه بر لزوم رعایت استانداردها در تولید مصالح ساختمانی تأکید کرد و گفت: تمام واحدهای تولیدی باید استانداردهای لازم را رعایت کنند تا سلامت مردم تضمین شود، در صنعت ساختمان، باید دقت داشته باشیم که مصالح مصرفی با کیفیت و استاندارد باشد تا از بروز مشکلات احتمالی جلوگیری شود، به ویژه در ساختمانها مسکونی هیچگونه کوتاهی در رعایت استانداردها پذیرفته نیست.