سعید ابراهیمی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به برگزاری جشنواره فنآفرینی شیخبهایی اظهار کرد: جشنواره فناوری شیخ بهایی یکی از دستاوردهای بزرگ شهر و استان اصفهان است که نوزدهمین دوره آن از بیستوسوم تا بیستوپنج اردیبهشت سال جاری برگزار میشود.
وی با بیان اینکه در حال حاضر رویدادها و پیشرویدادهای این جشنواره برگزار میشود و اختتامیه آن روز پنجشنبه هفته جاری خواهد بود، افزود: از سه دوره قبل شهرداری اصفهان در هماهنگی با دبیرخانه جشنواره تصمیم گرفت در بخشی تحت عنوان «جایزه ویژه مدیریت شهری» شرکت کند، زیرا این جشنواره فرصتی برای شناسایی محصولات فناورانه و نوآورانه از سراسر کشور در حوزههای مختلف است.
معاون برنامهریزی و توسعه سرمایه انسانی شهردار اصفهان تصریح کرد: تلاش کردیم از این سازوکار استفاده کنیم و محصولاتی که برای شهرداریها و مدیریت شهری کاربردی است را در یک فرایند همزمان و همراستا با جشنواره داوری کنیم و به برگزیدگان جایزه دهیم؛ این اقدام در دو سال گذشته انجام شد و سال جاری سومین جایزه مدیریت شهری را داریم.
ابراهیمی با بیان اینکه ۶۰۰ میلیون تومان جایزه به سه اثر برتر اعطا میشود، گفت: در فرایندی که انجام شد ۳۳ محصول و اثر فناورانه از بخشهای مختلف دریافت شد، در داوری اولیه ۲۰ اثر و در داوری بعدی ۱۰ اثر رسید، در نهایت با حضور نمایندگانی از حوزههای مختلف شهرداری، نایب رئیس شورای اسلامی شهر و رئیس کمیسیون محیط زیست و رئیس مرکز پژوهشهای شورای اسلامی شهر، معاون خدمات شهری، همکارانم در سازمانهای خدمات موتوری، معاونت برنامهریزی، فاوا و آتشنشانی جلسهای هفت ساعته برگزار، تمام ۱۰ اثر ارائه و در نهایت داروی و سه اثر برگزیده شد.
وی با بیان اینکه همه ۱۰ اثر محصولاتی کاربردی برای مدیریت شهری است، ادامه داد: در حاشیه جلسه مذاکراتی میان بخشهای اجرایی و فناوران و نوآوران انجام شد، یکی از اهداف ما همین است که بتوانیم با نوآوری رابطه سیستمی و منطقی ایجاد و با انعقاد قراردادهای مالی توسعه نوآوری ایجاد کنیم، شهرداری به سیستم کمک کند، همچنین از محصولات نیز استفاده کند.
معاون برنامهریزی و توسعه سرمایه انسانی شهردار اصفهان خاطرنشان کرد: بیستوپنجم اردیبهشت در اختتامیه این رویداد به شکل نمادین به برگزیدگان جوایزی اهدا خواهد شد، اما رویکرد شهرداری اصفهان این است که بتواند رابطه پایدار و بلندمدت با نوآوران و فناوران ایجاد کند که یکی از ابزارهایی که به این استمرار کمک میکند، جوایز مدیریت شهری است.
ابراهیمی تصریح کرد: قرارداد باز فناوری با شهرک علمی تحقیقاتی، قراردادهای خرید محصول، قرارداد خرید دانش فنی، قراردادهای مشاوره، طراحی، اجرا و نظارت از جمله سایر زمینههای همکاری و تمام الگوهایی است که تلاش میکنیم از جامعه علمی، نخبگی و فناوری استفاده کنیم و خدمات بیشتری به مردم ارائه دهیم.