سعید فردانی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: پروژه نصب پلاکهای آبی یکی از بزرگترین پروژههای زیرساختی در شهرداری اصفهان است که با هدف ایجاد دسترسی به اطلاعات مکانی از طریق فناوریهای هوشمند اجرا شده و هماکنون حدود ۶۰ درصد این پروژه به سرانجام رسیده است.
وی افزود: از مجموع ۸۳۳ هزار پلاک موجود، ۶۰۰ هزار پلاک نصب و تمام قراردادهای مربوط به مناطق مختلف شهرداری اصفهان نیز منعقد شده است؛ در این زمینه مشکلی وجود ندارد و پیشبینی میشود تا سال آینده نصب تمام پلاکها به پایان برسد.
دستیار ویژه شهردار در امور هوشمندسازی و مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری اصفهان تصریح کرد: این پروژه علاوهبر ایجاد زیرساختهای مکانی دقیق، در سطح ملی نیز مورد توجه قرار گرفته و بهعنوان یک الگوی موفق برای کشور مطرح شده است؛ از جمله کاربردهای آتی این زیرساخت میتوان به کمک در اجرای سرشماری نفوس و مسکن سال ۱۴۰۵ اشاره کرد.
فردانی گفت: در این فرایند عملیات خوداظهاری از طریق اسکن کیوآرکد درجشده روی پلاکها انجام خواهد شد و خانوارها اطلاعات خود را بهراحتی ثبت و آپلود خواهند کرد که این روش میتواند هزاران میلیارد تومان صرفهجویی برای کشور به همراه داشته باشد.
وی ادامه داد: این موضوع بهطور جدی با مرکز آمار پیگیری میشود که امیدواریم سال ۱۴۰۵، این فناوری در کلانشهرها بهویژه در اصفهان عملیاتی شود.