به گزارش بازار، اخبار مبنی بر اینکه آمریکا و چین قرار است روز شنبه مذاکره کنند، نگرانیها در مورد جنگ تجاری که اعتماد سرمایهگذاران به دلار و بازارهای آمریکا را متزلزل کرده بود، کاهش داد. همچنین انتظار میرود جروم پاول، رئیس فدرال رزرو، قبل از تصمیمگیری در مورد اقدام بعدی بانک مرکزی آمریکا بگوید که به دادههای بیشتری در این مورد، نیاز است.
به نظر میرسد از هفته گذشته تا حدودی فروش دلار، کاهش یافته که توسط سرمایهگذاران در سراسر جهان، به ویژه در بازارهای نوظهور با بازده پایینتر هدایت شده است.
افزایش بیسابقه دلار تایوان به خارج از کشور گسترش یافت و افزایش ارزها در سنگاپور، کره جنوبی و سایر نقاط آسیا در این هفته را موجب شد. از زمان اعلام تعرفههای گسترده دونالد ترامپ، رئیسجمهور آمریکا در دوم آوریل، علیه شرکای تجاری، ارز تایوان بیش از ۱۰ درصد در برابر دلار آمریکا افزایش یافته است و البته امروز ۰.۶۵ درصد ضعیفتر بود.
وون کره جنوبی نیز در روز چهارشنبه، به بالاترین حد خود در ۶ ماه گذشته رسید، اما متعاقب آن کاهش یافت. یوان نیز با اعلام کاهش نرخ بهره مورد انتظار چین، تضعیف شد.
رئیس بانک مرکزی چین روز چهارشنبه اعلام کرد: این بانک، میزان نقدینگی که بانکها باید بهعنوان ذخیره نگه دارند را کاهش خواهد داد که اولین کاهش در سال ۲۰۲۵ است و برای حمایت از دومین اقتصاد بزرگ جهان در بحبوحه جنگ تجاری با آمریکا در حال وقوع انجام میشود.
شاخص دلار پس از کاهش ۰.۲ درصدی در روز سهشنبه که سومین کاهش متوالی آن بود، تغییر چندانی نکرد. یورو با کاهش ۰.۲ درصدی به ۱.۱۳۴۰ دلار رسید و رشدش را پس از انتخاب فریدریش مرتس بهعنوان صدراعظم آلمان، از دست داد.
انتظار میرود فدرال رزرو، روز چهارشنبه، نرخ بهره معیار را بدون تغییر باقی بگذارد و معاملهگران پیشبینی کردند که فدرال رزرو چرخه تسهیل سیاست پولی را در ماه جولای از سر خواهد گرفت، اما برخی از اقتصاددانان معتقدند که تورم بالا، مانع از هرگونه کاهش نرخ بهره در سال جاری خواهد شد.